iOS 26 developer betadan public betaya geçilir mi?

erdem3777

Hectopat
Katılım
20 Temmuz 2022
Mesajlar
733
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Diğer
Merhaba dayanamayıp bugün developer beta 3'ü indireceğim haftaya. Public beta gelince geçebilir miyim?
 
Çok teşekkürler hocam iPhone 13 kullanıyorum ve yakın zamanda satacağım gibi duruyor denemek istiyorum geçilir mi?

Dostum betayı 1 kere kurduysan zaten bekleme diğer sürümleri kur. Beta sürümlerinde fixliyorlar çoğu şeyi pil bile hızlı gider eski betalarda. Güncelleyin hocam. Yeni kullanıcının dert edeceğini sanmıyorum. Dert ederse bilgisayarınız falan varsa iOS 18'e falan geri çevririsiniz rahat.
 
Çok teşekkürler hocam iphone 13 kullanıyorum ve yakın zamanda satıcam gibi duruyor denemek istiyorum geçilir mi?


Ne gibi mesela sistem çökmesi mi uygulama mı?
2 Side oluyor bazı uygulamalar desteklemeyip sıkıntı yaratıyor
 
Beta 1 kurmadım hocam ama çok denemek istiyorum telefonu babanneme verip 16e alacağım gibi o yüzden hevesimi almak istiyorum.

2 Side oluyor bazı uygulamalar desteklemeyip sıkıntı yaratıyor
İnsta wp x kuveyt gibi uygulamalar çalışsa yeter bana zaten pc tablet var
 
2 side oluyor bazı uygulamalar desteklemeyip sıkıntı yaratıyor.

Hocam arkadaşada kurdurdum kendimde çıktığı an kurdum. Önceki betaları da kulandım bu beta diğerlerinden daha stabil bile diyebilirim. Sistem çökecek kadar bir sorun yok abartıyorsunuz biraz. Uygulaam çökmeside nadiren gördüm 1 kere falan oldu oda yani.

Beta 1 kurmadım hocam ama çok denemek istiyorum telefonu babanneme verip 16e alacağım gibi o yüzden hevesimi almak istiyorum.

Instagram wp X Kuveyt gibi uygulamalar çalışsa yeter bana zaten PC tablet var.

Hocam rahat çalışır öyle çok buglu bir şey değil yani korkmayın. Neler olur sana diyeyim: Bazen denetim merkezinde pil gömstergesi 1-2 saatliğine gittiği olabiliyor.(sadece 1 kere yaşandı) tek bende olan şeyler değil! Ve bazen klavye ilgili hani kafaya bile takılmayacak 1 kere bastıysan 2. basışında düzelecek şeyler olabiliyor ama çok nadir yani öyle diyeyim.
 
Gidip deneyeyim hemen o zaman hocam yedek alayım ne olur ne olmaz çok teşekkürler!

Hocam birde bir sorum olacaktı adaptive power pil performansını arttırıyor mu denediniz mi?
 
Son düzenleme:
Gidip deneyeyim hemen o zaman hocam yedek alayım ne olur ne olmaz çok teşekkürler!

Hocam bir de bir sorum olacaktı adaptive Power pil performansını arttırıyor mu denediniz mi?

Adaptive Power yapay zeka ile oluyor hocam. Yapay zeka destekleyen cihazlarda var diye biliyorum. Deneyimleyemedim maalesef.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…