iOS 26 güncellemesi alacak iPhone modelleri!

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
ios-26-guncellemesi-alacak-modelleri.webp

Apple, dün merakla beklenen Awe Dropping etkinliğini gerçekleştirdi. Şirket, lansmanda iPhone 17 serisi, Apple Watch Series 11, Watch Ultra 3 ve AirPods 3 gibi yeni ürünlerini piyasaya sürdü. Bunlara ek olarak şirket iOS 26, iPadOS 26, macOS Tahoe 26, tvOS 26 ve watchOS 26 sürümlerinin 15 Eylül’de çıkacağını açıkladı. Peki, iOS 26 güncellemesini alacak modeller […]

Devamı: iOS 26 güncellemesi alacak iPhone modelleri!
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

S22 son güncellemesini alıyor, S21 güncelleme almayı bıraktı. Apple'ı tebrik etmek lazım 2019 cihazına 6 sene update verdiği için.

S22 son güncellemesini alıyor, S21 güncelleme almayı bıraktı. Apple'ı tebrik etmek lazım 2019 cihazına 6 sene update verdiği için.
Apple bu noktada aşırı ciddi çünkü iPhone 7 cihazlarda en son sürüm iOS 15 olmasına rağmen 2025 yılında halen iOS 15 için güncellemeleri yayınlıyor ve eski cihazlarını bile güvenlik açıklığı olmaması adına güncel tutmaya çalışıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
S24 ve sonrasında Apple gibi güncelleme vermeye başladı. Geç kaldı mı, kaldı ama yaptı en azından :D Android 21'e kadar devam. Ben iPhone 11 - SE2'nin akıcı olacağını sanmıyorum pek iOS 26'da. iPhone 8'imi iOS 16'ya aldığımda acı çekiyordu.

Iphone 11 kullanan biri olarak bu habere sevindim 😁 Büyük ihtimalle alacağımız son güncelleme bu olacak.

S24 ve sonrasında Apple gibi güncelleme vermeye başladı. Geç kaldı mı, kaldı ama yaptı en azından :D Android 21'e kadar devam. Ben iPhone 11 - SE2'nin akıcı olacağını sanmıyorum pek iOS 26'da. iPhone 8'imi iOS 16'ya aldığımda acı çekiyordu.

İkisinde de deneme fırsatım oldu güncellemeyi, evde birçok Apple cihazım var. İkisi de iOS 18'deki akıcılığını koruyordu beta 8'de, şu an 18'e geri döndürdüm. Isınıyorlardı ama problem çözülecek gibi 15Pm'de ısınıyor çünkü. Daha tam sürüm çıkmadı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı