ninixd Femtopat Katılım 13 Nisan 2025 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek hiç. 2 Haziran 2025 #1 9 Haziran'da tanıtıma sunulacak deniyor ama telefona vs. güncelleme olarak ne zaman gelir? Onun hakkında bir bilgisi olan var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Haziran 2025
9 Haziran'da tanıtıma sunulacak deniyor ama telefona vs. güncelleme olarak ne zaman gelir? Onun hakkında bir bilgisi olan var mı?
Emin Dmr Hectopat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 1.452 Çözümler 16 2 Haziran 2025 #2 ninixd dedi: 9 Haziran'da tanıtıma sunulacak deniyor ama telefona vs. güncelleme olarak ne zaman gelir? Onun hakkında bir bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... iOS 26 derken iOS 19 dediğinizi varsayıyorum hocam. O güncellemenin Eylül'de çıkması bekleniyor.
ninixd dedi: 9 Haziran'da tanıtıma sunulacak deniyor ama telefona vs. güncelleme olarak ne zaman gelir? Onun hakkında bir bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... iOS 26 derken iOS 19 dediğinizi varsayıyorum hocam. O güncellemenin Eylül'de çıkması bekleniyor.
C CeRzayev Femtopat Katılım 31 Ağustos 2024 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2025 #3 ninixd dedi: 9 Haziran'da tanıtıma sunulacak deniyor ama telefona vs. güncelleme olarak ne zaman gelir? Onun hakkında bir bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Tanıtımı Haziran'da yapılacak. Eylül ayında ise tam sürüm olarak bu güncellemeyi destekleyen tüm IPhone'lara gelecek.
ninixd dedi: 9 Haziran'da tanıtıma sunulacak deniyor ama telefona vs. güncelleme olarak ne zaman gelir? Onun hakkında bir bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Tanıtımı Haziran'da yapılacak. Eylül ayında ise tam sürüm olarak bu güncellemeyi destekleyen tüm IPhone'lara gelecek.
balikeat Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 7.244 Çözümler 28 2 Haziran 2025 #4 9 Hazirandan sonra açık beta başlıyor istersen erkenden yükleyebilirsin ama çok fazla hata olur. Tam çıkışı ve sürümün dağıtımı da iPhone 17 serisiyle beraber Eylül ayı gibi olacak.
9 Hazirandan sonra açık beta başlıyor istersen erkenden yükleyebilirsin ama çok fazla hata olur. Tam çıkışı ve sürümün dağıtımı da iPhone 17 serisiyle beraber Eylül ayı gibi olacak.
The Real Ferid Hectopat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 1.707 Çözümler 9 Yer Deutschland Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2025 #5 Her zamanki gibi eylül ayında.
Denizius124 Hectopat Cep Doktoru Katılım 17 Kasım 2023 Mesajlar 5.778 Makaleler 3 Çözümler 8 2 Haziran 2025 #6 Eylül civarında gelir yaz aylarında beta güncellemeleri çıkar ama beta kullanmanızı önermiyorum.
Ersin Zr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2019 Mesajlar 2.626 Çözümler 11 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2025 #7 ninixd dedi: 9 Haziran'da tanıtıma sunulacak deniyor ama telefona vs. güncelleme olarak ne zaman gelir? Onun hakkında bir bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Kararlı sürüm Eylül'de çıkacak, tanıtımdan sonra ilk Beta sürüm çıkabilir.
ninixd dedi: 9 Haziran'da tanıtıma sunulacak deniyor ama telefona vs. güncelleme olarak ne zaman gelir? Onun hakkında bir bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Kararlı sürüm Eylül'de çıkacak, tanıtımdan sonra ilk Beta sürüm çıkabilir.
ninixd Femtopat Katılım 13 Nisan 2025 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek hiç. 3 Haziran 2025 #8 Emin Dmr dedi: iOS 26 derken iOS 19 dediğinizi varsayıyorum hocam. O güncellemenin Eylül'de çıkması bekleniyor. Genişletmek için tıkla... 19'dan 26 ya çıkardılar ya isim değişikliği yapmışlar ama garip
Emin Dmr dedi: iOS 26 derken iOS 19 dediğinizi varsayıyorum hocam. O güncellemenin Eylül'de çıkması bekleniyor. Genişletmek için tıkla... 19'dan 26 ya çıkardılar ya isim değişikliği yapmışlar ama garip
GucukBey Hectopat Android Ustası Cep Doktoru Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 7.390 Makaleler 6 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2025 #9 1 2 ay içinde betaya çıkar. Sonrasında normale diye düşünüyorum.
Emin Dmr Hectopat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 1.452 Çözümler 16 3 Haziran 2025 #10 ninixd dedi: 19'dan 26 ya çıkardılar ya isim değişikliği yapmışlar ama garip Genişletmek için tıkla... Garipmiş hocam ancak merak etmeyin. Eylül ayında çıkacak o da.
ninixd dedi: 19'dan 26 ya çıkardılar ya isim değişikliği yapmışlar ama garip Genişletmek için tıkla... Garipmiş hocam ancak merak etmeyin. Eylül ayında çıkacak o da.