iOS 26 güncellemesi yüklenmeli mi?

Fıratt10

Kilopat
Makaleler
13
Daha fazla  
Selamlar. Bildiğiniz gibi önümüzdeki haftalarda iOS 26 güncellemesi yayınlanacak. Çıktığı an güncellemeyi düşünüyor musunuz yoksa erteleyecek misiniz? Ben iPhone 11 kullanıcısı olarak sanırım kendimi tutamayıp yükleyeceğim gibi

9 eylülde mi çıkıyor? İpad air var onun dışında yükleyebileceğim cihaz yok. Ben direk yükleyeceğim.

9 eylülde mi çıkıyor?
9 Eylül, Iphone 17 serisinin tanıtım tarihi. Güncellemenin 16 Eylül'de çıkacağına dair söylentiler var ama net olarak bilmiyorum ben de.

Ben açıkçası 11 için direkt güncelleme yapmazdım. Zaten internette videolar yayınlanır, "iPhone 11'e iOS 26 kurduk." tarzında. Ondan sonra eğer incelemeler olumluysa ben kurardım.

@RitmicOfficial @333365

Direkt IOS 26'yı yüklesem sorun olur mu? Yoksa önce 18.7 yi yükleyip sonra mı 26'ya geçeyim sizce?

Tamam hocam beden 13 düz var yeni aldım yüklesem sıkıntı olur mu pil performans düşer mi?

iPhone 16 cihazıma ben direkt iOS 26'yı yüklüyorum. Diğer güncelleme yüksek ihtimal iOS 26'nın erken olduğunu düşünenler veya geçmek istemeyenler için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…