iOS 26 güncellemesinden sonra ekran bazen gidip geliyor

BMKJURB

Hectopat
Yer
Kayseri
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
A520M-K ANAKART / AMD RYZEN 5 3600 / GT 730 EKRAN KARTI / 8GB 2666MHZ RAM / 240GB KİNGSTON A400 SSD
Meslek
Elektrik - Elektronik teknikeri
Arkadaşlar Instagram'da Reels izlerken her zaman olmuyor bazen ekran gidip geliyor. iOS 18 de yoktı iOS 26 geçince oldu sorun donanımsal mı yazılımsal mı anlamadım Apple desteğe sorduğumda sorunun yazlım ile ilgili olabileceğini söyledi sorun sadece bende mi yaşayan var mı?

Arkadaşlar Instagram'da Reels izlerken her zaman olmuyor bazen ekran gidip geliyor. iOS 18 de yoktı iOS 26 geçince oldu sorun donanımsal mı yazılımsal mı anlamadım Apple desteğe sorduğumda sorunun yazlım ile ilgili olabileceğini söyledi sorun sadece bende mi yaşayan var mı?

Sorun yazılımsal olabilir. Çünkü yeni çıktı ve zamanla gelecek güncellemelerle bu sorunlar çözülür. Keşke hemen geçmeseydiniz.

iOS 26 çoğu kişide sorunlu. Geri dönme opsiyonu varsa bir süre iOS 26 geçilmemeli.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı