iOS 26 public beta kullanılır mı?

Caner_Umutt

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU :Intel(R) Core(TM) i5-14500HX (2.60 GHz)
RAM :16,0 GB
GPU :Nvidia RTX 4050 Laptop GPU
Herkese selamlar, yaklaşık 1 saat önce Apple iOS 26'nın public betasını duyurdu. Cihazım iPhone 16e. Sizce public beta şu an için kullanılır mı?

Herkese selamlar, yaklaşık 1 saat önce Apple iOS 26'nın public betasını duyurdu. Cihazım iPhone 16e. Sizce public beta şu an için kullanılır mı?
16e için kullanılır ama mennun kalmazsanız 3utools ile dosyalarınızı yedekleyip iOS 18 e dönebilirsiniz.

Kullanılmaz. Kararlı sürümü çıktığında bile pek çok stabilite sorunu ve bug ile uğraşacağız.

16e için kullanılır ama mennun kalmazsanız 3uTools ile dosyalarınızı yedekleyip iOS 18'e dönebilirsiniz.

Aslında daha kolay yöntemi var beta 3'ten memnun kalmayıp iOS 18'e geri dönmüştüm. iTunes ile daha sağlam yapmış gibi hissettim.

Bence beta ana telefona kurulmaz.

Sırf şu likit cam efekti için bile ufaktan bir bakılır. Ama iOS 18'e de geri dönmesini bilmek lazım.

Aslında daha kolay yöntemi var beta 3'ten memnun kalmayıp iOS 18'e geri dönmüştüm. iTunes ile daha sağlam yapmış gibi hissettim.

Sırf şu likit cam efekti için bile ufaktan bir bakılır. Ama iOS 18'e de geri dönmesini bilmek lazım.
itunes artık desteklenmiyor sanırım.

iTunes artık desteklenmiyor sanırım.

Apple aygıtları denen illet bir uygulama yapmışlar. iOS 18'e ilk döneceğim zaman oradan recovery moduna geçirip ipsw dosyasını oradan yüklemek istedim ama işlemin ortasında yükleme işini yarıda kesip iptal etti. Cihazı 3 saat boyunca açamadım. Son çare manuel olarak recovery moduna geçirip iTunes üzerinden bu işlemi yaptığımda sorunsuz bir şekilde iOS 18'e geri döndüm.

Evet, nasıl sürüm düşüreceğinizi bildiğiniz sürece her zaman deneyebilirsiniz, ancak iOS 18 yedeklemesini saklamanız gerekir, otomatik yedekleme açıksa, iOS 26 beta sürümüne güncelledikten sonra yedekleme iOS 18 yedeklemesinin üzerine yazılır, bu nedenle sürüm düşürürseniz yedeklemeyi geri yükleyemezsiniz.

Sonuç olarak, bunu ana cihazınızda denememek en iyisidir!

Apple aygıtları denen illet bir uygulama yapmışlar. iOS 18'e ilk döneceğim zaman oradan recovery moduna geçirip ipsw dosyasını oradan yüklemek istedim ama işlemin ortasında yükleme işini yarıda kesip iptal etti. Cihazı 3 saat boyunca açamadım. Son çare manuel olarak recovery moduna geçirip iTunes üzerinden bu işlemi yaptığımda sorunsuz bir şekilde iOS 18'e geri döndüm.
Bazen iTunes ile sürüm düşürürken bazı takılma, donma vb. hatalar meydana gelebilir. Belki Tenoshare ReiBoot veya 3uTools da iOS sürümlerini düşürmek için iyi seçeneklerdir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı