iOS 26 public beta nasıl kurulur?

Hasan Kahraman

Hectopat
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rayzen 5
Meslek
Market Personeli
Normalde kolay kolay beta yüklemeyi tercih etmem ama çok merak ettim, bu yüzden bu güncellemeyi istiyorum ama güncelleme beta da yer almıyor. Ayrıca iOS 26 işletim sistemini 16 Plus yüklemem şimdiden sağlıklı olur mu yoksa ne zaman orijinal güncelleme gelecek, bilgisi olan var mı?

IMG_0635.png

Normalde kolay kolay beta yüklemeyi tercih etmem ama çok merak ettim, bu yüzden bu güncellemeyi istiyorum ama güncelleme beta da yer almıyor. Ayrıca iOS 26 işletim sistemini 16 Plus yüklemem şimdiden sağlıklı olur mu yoksa ne zaman orijinal güncelleme gelecek, bilgisi olan var mı?

Eki Görüntüle 2509287
Tam olarak optimize olmayacağı için indirmeniz sağlıklı olmaz ve bug gibi veya pilin hızl bitmesine benzer sorunlar yaşayabilirsiniz.

Eki Görüntüle 2509287

Merhaba. Öncelikle iOS 26 daha public beta sürecinde değil. Önümüzdeki 2-3 ay developer beta olacak. Tam sürüm yayınlanmaya yakın public beta sürümünde olacak. Tam sürüm ise eylül ayında gelecek. Bunu belirtip asıl sorunuza geçelim.
iPhone 16 Plus ana cihazınızsa beta kurmanızı önermem. Kararsız bir sürüm olduğu için pek sağlıklı değil ve çok hata barındırıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı