iOS 26'yı nasıl buldunuz?

İpadOS tarafında sahne modunun geliştirilip macOS gibi bir tasarım dilinine getirilmesi 3-4parmak kaydırma kısayolları ve liquid glass ın fena olmayan tasarımı ile beğendim ama bug takılma veya pil kötüleşmesi gibi konuları yarından sonraki kullanımda göreceğiz.

Merhaba herkese iyi akşamlar. iOS 26'yı yüklediniz mi? Nasıl buldunuz?

iPhone 13 de kullanıyorum ilk kullanımdan biraz kasma ve donma yapsa da şu an stabil ve tasarımı gayet beğendim blurdan ziyade artık cam tasarım kullanılabilir Safari güzel olmuş fotoğraflar düzenlenmiş genel olarak bence iyi olmuş.

Merhaba herkese iyi akşamlar. iOS 26'yı yüklediniz mi? Nasıl buldunuz?

Ben Beta 1’den beri kullanıyorum hala da ondayım şu anlık alıştığım için memnunum ama Liquid Glass uygulama ikonlarını bir türlü yapamadılar… Çoğu wallpaper üzerinde beyaz filtreli cam gibi gözüküyorlar hatta orijinal iOS 26 duvar kağıtlarında bile aynı…
Onun dışında Apple Watch kullanıcısı olarak gelen uyku puanlama şeyini falan çok beğendim ayrıca Liquid Glass çoğu anlamda çok güzel gelmeye başladı.

14 Pro Max üzerinde kullanıyorum.

Bir aydır kadar kullanıyorum galiba Beta'da. Belki biraz daha uzun olabilir. Tasarıma alistim. Ilk basta beğenmemiştim ama simdi rahatsız etmiyor. Eski tasarım daha garip geliyor diyebilirim hatta. Beğendiğim en güzel özellik, uc boyutlumsu duvar katidi. Seçtiğin her fotoğrafa derinlik ekleyebilmek ilginc bir özellik. Baska gelen özellik varsada benim cok ilgimi çekmediği icin suan aklima gelmiyor.

16 Pro kullaniyorum.

Son düzenleme:
En son diyeceğim en başta diyeyim sonra kabaca açıklama yaparım. Direkt söyleyince yanlış anlaşılıyor.
YÜKLEMEYİN HENÜZ ERKEN.

Her yıl aynı muhabbet. Okumadan araştırmadan çıkar çıkmaz yüklüyoruz ve pişman oluyoruz. Normal yani beta olmayan sürümün ilk sürümleri betadan farklı olmayacak. Tavsiyem en az iOS 26.3 26.5 beklenmeli. Zaten bir iOS sürümün sonuna geliyoruz hemen yenisi çıkıyor. Normal beta olmayan iOS 26.5'e kadar betadan farklı olmayacak özellikle ilk sürümleri.
18.7'den 26.7 27.7 28.7 şeklinde geçiş yapmak en mantıklısı.

En yeni güncel son 3-4 iPhone modeline sahip değilseniz zaten tavsiye etmiyorum ben ama siz bilirsiniz ben düşüncemi söyledim. Alt modellere getiriden çok götürüsü oluyor özellikle pil performansı konusunda ekran süresi kısalıyor.
Artık eskisi gibi değil. Yeni iOS sürümü yeni iPhone modeli demek hem de pro/pro Max. Düz modellere kısmen ölü doğuyor.

Bu arada iOS 26 çıktığına göre iOS 18 geri dönüş/yükleme 15-20 güne kapanır.

Son düzenleme:
Az atıp tut o yazdığın belli bir yerden sonra okunmuyor zaten. Beta kullanmamış birisi iOS 26.0 da kan kusuyor sebebi basit betayı kullanmadığı için tasarımı leşliyor çöplediği için alışamıyor halbuki tasarımı özel ve hoş tatlımsı havası varken. Sen bunlara çok bakmayacaksın ki cihazın performansına artısı eksisi oldu mu onu gözlemleyeceksin. Adam yazıyor ısındı telefonum aşırı donuyor çok takılmaları başladı cihazı bitirmişsin o zaman. Olmayan şeyleri de oluyor diye nasıl canlandırıyorlarsa beni de inandırıyorlar amaçlar ne oda bilinmez. E hadi olabilir diyelim sende bir iki güncelleme beklersin kapanır gider mevzun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı