tavuk_sevdalısı Decapat Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 1.183 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:02 #1 İyi sosyaller, sizce iOS 26 güncellemesi yapılmalı mıdır? Yapsam, eksileri neler olur, artıları neler olur? Deneyimleyen kişilerin bilgilerini almak isterim. Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 00:13
İyi sosyaller, sizce iOS 26 güncellemesi yapılmalı mıdır? Yapsam, eksileri neler olur, artıları neler olur? Deneyimleyen kişilerin bilgilerini almak isterim.
C Catwoin Decapat Katılım 18 Nisan 2023 Mesajlar 309 Bugün 00:14 #2 tavuk_sevdalısı dedi: İyi sosyaller, sizce iOS 26 güncellemesi yapılmalı mıdır? Yapsam, eksileri neler olur, artıları neler olur? Deneyimleyen kişilerin bilgilerini almak isterim. Genişletmek için tıkla... Ben geldiğinden 1-2 hafta sonra yükledim. Şarj sanki daha fazla yemeye başladı ama normal olabilir bilemiyorum. Onun haricinde memnunum.
tavuk_sevdalısı dedi: İyi sosyaller, sizce iOS 26 güncellemesi yapılmalı mıdır? Yapsam, eksileri neler olur, artıları neler olur? Deneyimleyen kişilerin bilgilerini almak isterim. Genişletmek için tıkla... Ben geldiğinden 1-2 hafta sonra yükledim. Şarj sanki daha fazla yemeye başladı ama normal olabilir bilemiyorum. Onun haricinde memnunum.
Shinsoo Decipat Mahalle Bilgisayarcısı Ekipman Ustası Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 3.643 Çözümler 7 Yer Shinsoo Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:16 #3 Şarj açısından berbat bir güncelleme olmuş bence.
The Real Ferid Hectopat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 1.825 Çözümler 9 Yer Deutschland Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 08:08 #4 Bu sürüm niye var bilmiyorum.