iOS 6 iPad alınır mı?

Oğuz Alperen

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Teknisyeni
Merhaba, iyi forumlar. 2.El bir iPad almak istiyorum. İşletim sistemi iOS 6. Çoğunlukla EBA & Zoom ve oyunlar için kullanılacak. Kullanım alanına göre tableti değerlendirir misiniz?

Özellikler:
Seri
iPad 4
İşletim Sistemi
iOS
İşletim Sistemi Versiyonu
iOS 6

Ekran Boyutu
9.7 İnç
Ekran Çözünürlüğü
2048 x 1536 Piksel
Piksel Yoğunluğu
264 PPI
Ekran Teknolojisi
IPS
Ekran Özellikleri
Retina Ekran
Parmak İzi Tutmaz Kaplama
Çoklu Dokunmatik

BELLEK & DEPOLAMA
Bellek (RAM)
1 GB
Dahili Depolama
64 GB
Hafıza Kartı Desteği
Yok

İŞLEMCİ
Yonga Seti (Chipset)
Apple A6X
İşlemci (CPU)
1.4 Ghz Dual-Core
Çekirdek Adedi
2
Azami Frekans
1.40 GHz
Grafik İşlemcisi (GPU)
PowerVR SGX554 MP4

Merhaba, iyi forumlar. 2.El bir iPad almak istiyorum. İşletim sistemi iOS 6. Çoğunlukla EBA & Zoom ve oyunlar için kullanılacak. Kullanım alanına göre tableti değerlendirir misiniz?

Özellikler:
Seri
iPad 4
İşletim Sistemi
iOS
İşletim Sistemi Versiyonu
iOS 6

Ekran Boyutu
9.7 İnç
Ekran Çözünürlüğü
2048 x 1536 Piksel
Piksel Yoğunluğu
264 PPI
Ekran Teknolojisi
IPS
Ekran Özellikleri
Retina Ekran
Parmak İzi Tutmaz Kaplama
Çoklu Dokunmatik

BELLEK & DEPOLAMA
Bellek (RAM)
1 GB
Dahili Depolama
64 GB
Hafıza Kartı Desteği
Yok

İŞLEMCİ
Yonga Seti (Chipset)
Apple A6X
İşlemci (CPU)
1.4 Ghz Dual-Core
Çekirdek Adedi
2
Azami Frekans
1.40 GHz
Grafik İşlemcisi (GPU)
PowerVR SGX554 MP4
Ne kadara alacaksınız? Bu arada bence kesinlikle alınmaz. Oldukça eski bir model.

Cihaz iOS 6 ile çıkış yapmış fakat son olarak iOS 10.3 güncellemesini almıştır. En azından iPad 5. nesil veya daha üst bir iPad modeli ile güncel iPadOS 14 sürümünü kullanabilme fırsatı yakalayın ki başka uygulamalarda problem yaşamayın.

Cihaz iOS 6 ile çıkış yapmış fakat son olarak iOS 10.3 güncellemesini almıştır. En azından iPad 5. nesil veya daha üst bir iPad modeli ile güncel iPadOS 14 sürümünü kullanabilme fırsatı yakalayın ki başka uygulamalarda problem yaşamayın.
Yani bu cihaz iOS 10.3 güncellemesi alabilir mi?

Yani bu cihaz iOS 10.3 güncellemesi alabilir mi?
Tabii ki hocam, çıktığı sürüm ile kalacak hali yok :D Ama yine de önerim iPadOS 14 kullanabileceğiniz bir tablet almanız. iPad 5. nesil ve daha üstü, iPad Air 2 ve daha üstü, iPad Mini 4 ve daha üstü modellere bakabilirsiniz.

Tabii ki hocam, çıktığı sürüm ile kalacak hali yok :D Ama yine de önerim iPadOS 14 kullanabileceğiniz bir tablet almanız. iPad 5. nesil ve daha üstü, iPad Air 2 ve daha üstü, iPad Mini 4 ve daha üstü modellere bakabilirsiniz.
Bu cihazı alsam kullanım alanım için yeterli olur mu?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı