Paul Walkers Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 2.894 Çözümler 8 16 Aralık 2022 #11 Koishi Komeiji dedi: Hmm, 3UTools'tan yapmak yerine resmi sitesinden IPA dosyasını indirerek yapar mısınız? Ayrıca siz mi yeniden başlattınız kendisimi yeniden başlattı cydia çıkması için. Ayrıca tableti yeniden başlatıp tekrar JB atıp Cydia'ya girmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl indirmem gerekiyor IPad'den indiremiyorum izin vermiyorda .
Koishi Komeiji dedi: Hmm, 3UTools'tan yapmak yerine resmi sitesinden IPA dosyasını indirerek yapar mısınız? Ayrıca siz mi yeniden başlattınız kendisimi yeniden başlattı cydia çıkması için. Ayrıca tableti yeniden başlatıp tekrar JB atıp Cydia'ya girmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl indirmem gerekiyor IPad'den indiremiyorum izin vermiyorda .
Koishi Komeiji Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.335 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2022 #12 Paul Walkers dedi: Hocam nasıl indirmem gerekiyor IPad'den indiremiyorum izin vermiyorda . Genişletmek için tıkla... Hocam siz bir yapın dediğimi yeniden başlatın cihazı sonra tekrar JB atın ben söyleyeceğim.
Paul Walkers dedi: Hocam nasıl indirmem gerekiyor IPad'den indiremiyorum izin vermiyorda . Genişletmek için tıkla... Hocam siz bir yapın dediğimi yeniden başlatın cihazı sonra tekrar JB atın ben söyleyeceğim.
Paul Walkers Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 2.894 Çözümler 8 16 Aralık 2022 #13 Koishi Komeiji dedi: Hocam siz bir yapın dediğimi yeniden başlatın cihazı sonra tekrar JB atın ben söyleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Yok hocam hala aynı durumda.
Koishi Komeiji dedi: Hocam siz bir yapın dediğimi yeniden başlatın cihazı sonra tekrar JB atın ben söyleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Yok hocam hala aynı durumda.
Koishi Komeiji Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.335 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2022 #14 Paul Walkers dedi: Yok hocam hala aynı durumda. Genişletmek için tıkla... Bu ekranda mı kalıyor hocam?
Paul Walkers dedi: Yok hocam hala aynı durumda. Genişletmek için tıkla... Bu ekranda mı kalıyor hocam?
Paul Walkers Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 2.894 Çözümler 8 16 Aralık 2022 #15 Aynen hocam ve uygulamalar gözükmüyor. Koishi Komeiji dedi: Eki Görüntüle 1604639 Bu ekranda mı kalıyor hocam? Genişletmek için tıkla...
Aynen hocam ve uygulamalar gözükmüyor. Koishi Komeiji dedi: Eki Görüntüle 1604639 Bu ekranda mı kalıyor hocam? Genişletmek için tıkla...
Koishi Komeiji Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.335 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2022 #16 Paul Walkers dedi: Aynen hocam ve uygulamalar gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Cydia'ya girmeden önce interneti kapat, Cydia'ya gir ve eğer Cydia'ya hoş geldiniz ekranı açılırsa interneti tekrar aç.
Paul Walkers dedi: Aynen hocam ve uygulamalar gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Cydia'ya girmeden önce interneti kapat, Cydia'ya gir ve eğer Cydia'ya hoş geldiniz ekranı açılırsa interneti tekrar aç.
Paul Walkers Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 2.894 Çözümler 8 16 Aralık 2022 #17 Koishi Komeiji dedi: Cydia'ya girmeden önce interneti kapat, Cydia'ya gir ve eğer Cydia'ya hoş geldiniz ekranı açılırsa interneti tekrar aç. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam zaten şimdi sıfırladım iTunes ile tekrar deneyeceğim şimdi.
Koishi Komeiji dedi: Cydia'ya girmeden önce interneti kapat, Cydia'ya gir ve eğer Cydia'ya hoş geldiniz ekranı açılırsa interneti tekrar aç. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam zaten şimdi sıfırladım iTunes ile tekrar deneyeceğim şimdi.
Koishi Komeiji Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.335 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2022 #18 Paul Walkers dedi: Anladım hocam zaten şimdi sıfırladım iTunes ile tekrar deneyeceğim şimdi. Genişletmek için tıkla... Eğer Jailbreak yapabilirsen bu cihaza hem iOS 9 hem iOS 6'yı aynı anda kullanabilirsin.
Paul Walkers dedi: Anladım hocam zaten şimdi sıfırladım iTunes ile tekrar deneyeceğim şimdi. Genişletmek için tıkla... Eğer Jailbreak yapabilirsen bu cihaza hem iOS 9 hem iOS 6'yı aynı anda kullanabilirsin.
Paul Walkers Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 2.894 Çözümler 8 16 Aralık 2022 #19 Koishi Komeiji dedi: Eğer Jailbreak yapabilirsen bu cihaza hem iOS 9 hem iOS 6'yı aynı anda kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim hocam artık bıktım şu Apple'ın al al al diye bağırmasından. Koishi Komeiji dedi: Eğer Jailbreak yapabilirsen bu cihaza hem iOS 9 hem iOS 6'yı aynı anda kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Kralsınız hocam dediğiniz gibi yaptım şu an güncelliyorum cyida yı inşallah olacak. Son düzenleme: 16 Aralık 2022
Koishi Komeiji dedi: Eğer Jailbreak yapabilirsen bu cihaza hem iOS 9 hem iOS 6'yı aynı anda kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim hocam artık bıktım şu Apple'ın al al al diye bağırmasından. Koishi Komeiji dedi: Eğer Jailbreak yapabilirsen bu cihaza hem iOS 9 hem iOS 6'yı aynı anda kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Kralsınız hocam dediğiniz gibi yaptım şu an güncelliyorum cyida yı inşallah olacak.