not4211 Decapat Katılım 21 Şubat 2023 Mesajlar 225 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #31 HakanEfe2516 dedi: Daha önceki Apple kimliğin ile dene. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim. HakanEfe2516 dedi: Daha önceki Apple kimliğin ile dene. Genişletmek için tıkla... Apple kimliği Apple Store'da kullanılmadı. Bir kez manuel olarak giriş yapmanız gerekiyor. Evet... Tekrar hata. Seni de yoruyorum kusura bakma. Son düzenleme: 19 Mayıs 2024
HakanEfe2516 dedi: Daha önceki Apple kimliğin ile dene. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim. HakanEfe2516 dedi: Daha önceki Apple kimliğin ile dene. Genişletmek için tıkla... Apple kimliği Apple Store'da kullanılmadı. Bir kez manuel olarak giriş yapmanız gerekiyor. Evet... Tekrar hata. Seni de yoruyorum kusura bakma.
HakanEfe2516 Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 318 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #32 not4211 dedi: Tamamdır teşekkür ederim. Apple kimliği Apple Store'da kullanılmadı. Bir kez manuel olarak giriş yapmanız gerekiyor. Evet... Tekrar hata. Seni de yoruyorum kusura bakma. Genişletmek için tıkla... 3uTools üzerinden IPA olarak yükleyin. Sorun yok hocam Apple konularında beni etiketleyebilirsiniz.
not4211 dedi: Tamamdır teşekkür ederim. Apple kimliği Apple Store'da kullanılmadı. Bir kez manuel olarak giriş yapmanız gerekiyor. Evet... Tekrar hata. Seni de yoruyorum kusura bakma. Genişletmek için tıkla... 3uTools üzerinden IPA olarak yükleyin. Sorun yok hocam Apple konularında beni etiketleyebilirsiniz.
not4211 Decapat Katılım 21 Şubat 2023 Mesajlar 225 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #33 HakanEfe2516 dedi: 3uTools üzerinden IPA olarak yükleyin. Sorun yok hocam Apple konularında beni etiketleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Biraz fazla cahilim sanırım nasıl yükleyeceğim?
HakanEfe2516 dedi: 3uTools üzerinden IPA olarak yükleyin. Sorun yok hocam Apple konularında beni etiketleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Biraz fazla cahilim sanırım nasıl yükleyeceğim?
HakanEfe2516 Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 318 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #34 Estağfirullah hocam. Telefonu bağlayın. 3uTools üzerinden soldaki uygulamalara tıklayın sağ üstteki IPA Yükle kısmından yükleyin.
Estağfirullah hocam. Telefonu bağlayın. 3uTools üzerinden soldaki uygulamalara tıklayın sağ üstteki IPA Yükle kısmından yükleyin.
not4211 Decapat Katılım 21 Şubat 2023 Mesajlar 225 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #35 HakanEfe2516 dedi: Estağfirullah hocam. Telefonu bağlayın. 3uTools üzerinden soldaki uygulamalara tıklayın sağ üstteki IPA yükle kısmından yükleyin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bu zamanlarda sizin gibi insanları bulmak zor.
HakanEfe2516 dedi: Estağfirullah hocam. Telefonu bağlayın. 3uTools üzerinden soldaki uygulamalara tıklayın sağ üstteki IPA yükle kısmından yükleyin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bu zamanlarda sizin gibi insanları bulmak zor.