L lookatme Hectopat Katılım 8 Ağustos 2014 Mesajlar 440 Makaleler 1 Çözümler 1 26 Haziran 2015 #1 Arkadaşlar başlıkta belirttiğim cihazım jailbreakli. Nasıl kaldırabilirim? Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler. Son düzenleme: 26 Haziran 2015
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim cihazım jailbreakli. Nasıl kaldırabilirim? Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
5 5062 Kilopat Katılım 16 Temmuz 2013 Mesajlar 4.610 Makaleler 10 Çözümler 4 26 Haziran 2015 #2 DFU Modunda iken telefonunuza uygun IPSW dosyanız ile iTunes'dan telefonunuzu Restore edeceksiniz. Dikkat yedek almanız önerilir.
DFU Modunda iken telefonunuza uygun IPSW dosyanız ile iTunes'dan telefonunuzu Restore edeceksiniz. Dikkat yedek almanız önerilir.
L lookatme Hectopat Katılım 8 Ağustos 2014 Mesajlar 440 Makaleler 1 Çözümler 1 26 Haziran 2015 #3 5062 dedi: DFU Modunda iken telefonunuza uygun IPSW dosyanız ile iTunes'dan telefonunuzu Restore edeceksiniz. Dikkat yedek almanız önerilir. Genişletmek için tıkla... IPSW dosyasını internetten indirmeme gerek var mı? iTunes'in kendi indirdiği olmuyor mu?
5062 dedi: DFU Modunda iken telefonunuza uygun IPSW dosyanız ile iTunes'dan telefonunuzu Restore edeceksiniz. Dikkat yedek almanız önerilir. Genişletmek için tıkla... IPSW dosyasını internetten indirmeme gerek var mı? iTunes'in kendi indirdiği olmuyor mu?
5 5062 Kilopat Katılım 16 Temmuz 2013 Mesajlar 4.610 Makaleler 10 Çözümler 4 26 Haziran 2015 #4 Genellikle harici indirilen IPSW kullanılır ama iTunes ile yapıp da sorunu olan birini görmedim. Ama iki türlü de IPSW dosyasını indiriyorsunuz sonuçta
Genellikle harici indirilen IPSW kullanılır ama iTunes ile yapıp da sorunu olan birini görmedim. Ama iki türlü de IPSW dosyasını indiriyorsunuz sonuçta
L lookatme Hectopat Katılım 8 Ağustos 2014 Mesajlar 440 Makaleler 1 Çözümler 1 26 Haziran 2015 #5 5062 dedi: Genellikle harici indirilen IPSW kullanılır ama iTunes ile yapıp da sorunu olan birini görmedim. Ama iki türlü de IPSW dosyasını indiriyorsunuz sonuçta Genişletmek için tıkla... Yedekleyin demişsiniz ama cihaz jailbreakli Sorun çıkmaz mı?
5062 dedi: Genellikle harici indirilen IPSW kullanılır ama iTunes ile yapıp da sorunu olan birini görmedim. Ama iki türlü de IPSW dosyasını indiriyorsunuz sonuçta Genişletmek için tıkla... Yedekleyin demişsiniz ama cihaz jailbreakli Sorun çıkmaz mı?
5 5062 Kilopat Katılım 16 Temmuz 2013 Mesajlar 4.610 Makaleler 10 Çözümler 4 26 Haziran 2015 #6 iTunes ile yedeklemede sorun olmuyor. Sadece cihazdan sıfırlama yapmayın yeterli.
L lookatme Hectopat Katılım 8 Ağustos 2014 Mesajlar 440 Makaleler 1 Çözümler 1 26 Haziran 2015 #7 5062 dedi: iTunes ile yedeklemede sorun olmuyor. Sadece cihazdan sıfırlama yapmayın yeterli. Genişletmek için tıkla... iTunes ile sıfırlayınca kesin bozulmaz değil mi? Yakın zamanda telefon almam mümkün değilde
5062 dedi: iTunes ile yedeklemede sorun olmuyor. Sadece cihazdan sıfırlama yapmayın yeterli. Genişletmek için tıkla... iTunes ile sıfırlayınca kesin bozulmaz değil mi? Yakın zamanda telefon almam mümkün değilde
5 5062 Kilopat Katılım 16 Temmuz 2013 Mesajlar 4.610 Makaleler 10 Çözümler 4 26 Haziran 2015 #8 Merak etmeyin ben de birçok kez aynı şeyi yaptım. DFU modunda Restore edildiği sürece hiç sorun yaşamadım.
Merak etmeyin ben de birçok kez aynı şeyi yaptım. DFU modunda Restore edildiği sürece hiç sorun yaşamadım.
L lookatme Hectopat Katılım 8 Ağustos 2014 Mesajlar 440 Makaleler 1 Çözümler 1 26 Haziran 2015 #9 5062 dedi: Merak etmeyin ben de birçok kez aynı şeyi yaptım. DFU modunda Restore edildiği sürece hiç sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Bir şey sormak istiyorum. Cihaza jailbreak attıktan sonra telefon açılırken bazen apple logosu gidiyor. Home tuşuna basınca ekran geliyor ve ekran kararıyor. Çözümünü biliyor musunuz?
5062 dedi: Merak etmeyin ben de birçok kez aynı şeyi yaptım. DFU modunda Restore edildiği sürece hiç sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Bir şey sormak istiyorum. Cihaza jailbreak attıktan sonra telefon açılırken bazen apple logosu gidiyor. Home tuşuna basınca ekran geliyor ve ekran kararıyor. Çözümünü biliyor musunuz?
5 5062 Kilopat Katılım 16 Temmuz 2013 Mesajlar 4.610 Makaleler 10 Çözümler 4 26 Haziran 2015 #10 Maalesef dediğiniz sorunu bilmiyorum. 8.3 Jailbreak ile gelen bir bug olabilir.