Merhaba, bunu aslında uzun süredir insanlar YouTubede aradığını fark ettim ve elimde eski iPad vardı ve bu yöntemle nasıl iPad 2,3 ve 4'ünüzün YouTube uygulamasını tamir edebileceğinizi göstereceğim.
Gerekenler
- iOS Sürümü iOS 8 ve 10 aralığındaki iPad (iPad 2 - 3)
- Jailbreak (Zorunlu)
Adım 1: Cydia açıp arama kısmına
App Admin yazıp kuruyoruz.
Eki Görüntüle 2243559
Adım 2: SpringBoard yeniden başlattıktan sonra
YouTube uygulaması tabletinde varsa kaldırman gerekiyor ve daha önceden YouTube Uygulamasını Yüklemiş olman gerekiyor.
Adım 3: App Store'a girip Aşağıda
Satın alınanlar diye bir seçenek olacaktır o tuşa basarak önümüze çıkan ekrandan YouTube Buluyoruz istersen Sol Üstte bulunan
Satın alınanlarda ara butonunu kullanabilirsiniz.
Eki Görüntüle 2243562
Adım 4: Uygulamanın yanında bulunan bulut simgesine basıyoruz ve başlığında
Hey There! yazan bir pencere çıkması gerekiyor o ekrandan Downgrade butonunu seçiniz böylecene YouTube uygulamasını tamir edilebilen son sürümünü indirelim.
Eki Görüntüle 2243563
Not: Önünüze çıkan sayfa boş olması normal
Eki Görüntüle 2243567
Adım 5: Bu sayfada sağ üstte yer alan + (artı) şeklindeki butona basarak önümüze bir pencere çıkacak bu pencereye gidip
602482736 yazıyorsunuz ve OK tuşuna basarak eski sürüm indiriyoruz.
Eki Görüntüle 2243569
Adım 6: Cydia yeniden girip Filza dosya yöneticisini yüklüyorsunuz isterseniz bunun yerine iFile'da kullanabilirsiniz ama ben Filzayı tercih ediyorum.
Eki Görüntüle 2243572
Adım 7: Filzada Üstteki en geriye gidiyorsun böyle bir görsel görmen lazım.
Eki Görüntüle 2243586
Adım 8: ilk
Var'a basın sonra aşağıda
Containers'e basın ardından
Bundle'e basıp
Application'a basın ve artık
YouTube'i göreceksin.
Eki Görüntüle 2243590
Adım 9: YouTube klasörüne giriniz ve YouTube.app tıklayarak YouTube sistemine gireceksiniz aşağıda
Info.plist adındaki dosyaya tıklayıp düzenleye basınız.
Daha basılmamış hali
Eki Görüntüle 2243606
Basılmış hali
Eki Görüntüle 2243609
Adım 10: Bu açılan pencereden CFBundleShortVersionString'e tıkla ve aşağıda 2.7.1 yazan kısmı 18.10 yap sonra geri dönüp CFBundleVersion içinde 2.7.1.11281'i 18.10 Yapıyorsun ve sağ üstteki kaydete basıp bittiye bas sonra görev yöneticisinden tüm uygulamaları kapat ve YouTube açtığında çalıştığını göreceksin.