iOS 8 JailBreak

Öncelikle bilmiyordum büyük harf ile yazmanın yasak olduğunu. Size minnettarım çok teşekkür ederim 2. denememde yine 3 kez telefon yeniden başladı ve 1 kere mavi ekran gösterdi. O an 2 litre ter attım sonra bekledim ve sonuç resimde çok teşekkür ederim size. :D

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    9,1 KB · Görüntüleme: 507
Son düzenleyen: Moderatör:
Sevindim, telefonunuz ne durum da? Cydia ikonu ekranınıza geldi mi? Cydia açtıktan sonra User seçmeyi unutmayın, bu esnada telefonunuz tekrar yediden başlayacak ve Cydia tekrar girin. Öncelikle Cydia size güncelleme sunarsa bu güncellemeleri yapın ve JB tadına bakarak kullanın.

Cydia ekrana geldi, verdiği güncellemeleri de güncelledim ancak her güncellemeden sonra 'aygıtı yeniden başlat' seçeneği çıkıyor seçmek istemesem bile başka seçenek çıkmıyor telefonu bu kadar sık yeniden başlatmak telefona bi zarar verir mi ? Birde Türkçeymiş bilmiyordum çok sevindim ben Çince falan bekliyordum. Cydia' yı nasl kullanacağımı bilmiyorum kurcalamadım daha bana biraz acıklarmısınız ve birde Tweak falan onlar ne bu konu hakkında bilgi istiyorum sizden. Birde mavi ekran gelmesi sizce neyi ifade ediyor? Telefonu Restore edip garantiye göndermeli miyim?

Tweak bir uygulama ve bir işlev menüsü anlamına gelir, sizin anlayacağız şekilde, İPhonlar da gördüğünüz menüler birer Tweak sayabiliriz. Tweak kurduktan sonra bazıları yeniden başlatma ve bazıları başlatma dan kurulabiliyor. Yeniden başlatması gayet normal ve zararı olmaz. Mavi ekran ile karşılaşmanız normal, bu mavi ekranı Tweak bile kurarken karşılaşabilirsiniz sorun yok. Cydia kullanmaya gelirken, Google de Cydia kullanma ve Tweak yükleme ile birçok ayrıntılı videolar var izleyebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı