iOS 9.0'dan iOS 8.4.1'e Geri Dönüş [Rehber]

b1oguzhan

Hectopat
Makaleler
13
Daha fazla  
iOS 9'dan çoğu kullanıcı geri dönmek istiyordu bende böyle bir rehber hazırladım. Umarım işinize yaramıştır.

+iOS 8.4.1 İndirme Linkleri için Tıklayın
+Rehber videosunu İzlemek İçin Buraya Tıklayın

'' iTunes Library.itl adlı dosya okunamıyor. '' hatası alanlar Belgelerimdeki Müzik klasörünün içinden iTunes klasörünü silsin.

iTunes son sürümüne kesinlikle güncelleme yapmayın yoksa hata alırsınız. Apple şuanda geri dönüşleri kapatmadı dönmek isteyenler acele etmeli

Ben iTunes 12.1.2 sürümünü kullandım internet üzerinden indirebilirsiniz. Sonra cihazınızı DFU moduna alıp iOS 8.4.1. ipsw dosyasını seçerek geri dönüyorsunuz. iOS 9'da sakın yedekleme yapmayın iOS 8.4.1'e döndükten sonra yedeği geri kuramazsınız.

Merhaba, eski ios sürümüne geri dönünce telefondaki veriler siliniyo mu?

Siliniyor. Bu arada benim de bir sorum var, acaba bir zararı olurmu telefona tekrar dönmenin? Dün gece iPhone 6 telefonumu ios9'a yükselttim, ama takılmalar ve yavaşlık hissetiğim için tekrar ios8.4'e geçmeyi planlıyorum.

silindiğini yaşayarak öğrendim bende icloudda yedeklediklerin varsa sıkıntı olmaz ama allahtan notları kurtabildik foto lar önemli değil

ios 9 bence fena değil ama beta gibi geldi bendede kasma yaptı 5s kullanıyorum o yüzden arkadaşın anlatımıyla ios 8.4.1 geçtim konu sahibine teşekkürler

@İandroid Eğer cihazınızı iOS 9' a yükseltmeden önce yedek aldıysanız, 8.4.1 döndükten sonra o yedeği kurabilirsiniz. Fakat iOS 9 ile yedek alırsanız büyük ihtimalle 8.4.1' e o yedeği kuramayacaksınız.

Telefonumu bilgisayara bağladığımda, iTunes'den şöyle bir hata veriyor, "..... iPhone'u, iTunes'in daha yeni bir sürümünü gerektirdiği için kullanılamıyor...".

Telefonumu bilgisayara bağladığımda, iTunes'den şöyle bir hata veriyor, "..... iPhone'u, iTunes'in daha yeni bir sürümünü gerektirdiği için kullanılamıyor...".
Videonun açıklama kısmında çözümü yazıyor..

Acele etmeniz lazım. Çünkü Apple belirli bir süre sonra Firmware imzalarını siliyor. Buda enfazla bir veya iki hafta sürebilir. O yüzden aklınızda varsa geri düşmek yarına bırakmayın. Yoksa iOS 9da kalırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…