Scorpions Megapat Katılım 2 Aralık 2014 Mesajlar 1.177 Makaleler 4 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2016 #1 En son iOS 7'de abimin telefonuna jailbreak yapmıştım. Şimdi ise kendi telefonum olan 4S'e jailbreak atmak istiyorum. Sürümüm 9.2.1 ama bu versiyon için jailbreak var mı?
En son iOS 7'de abimin telefonuna jailbreak yapmıştım. Şimdi ise kendi telefonum olan 4S'e jailbreak atmak istiyorum. Sürümüm 9.2.1 ama bu versiyon için jailbreak var mı?
ErenKaradagg Hectopat Katılım 9 Temmuz 2014 Mesajlar 261 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2016 #2 Hayır yok. En son sürüm olarak iOS 9.0 ve 9.0.2'ye jailbreak mevcut.
A Avastxp Hectopat Katılım 29 Mayıs 2015 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2016 #3 Sanırım yok. Jailbreak neden yapmak istiyorsunuz sorabilir miyim ?
Scorpions Megapat Katılım 2 Aralık 2014 Mesajlar 1.177 Makaleler 4 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2016 #4 Avastxp dedi: Sanırım yok. Jailbreak neden yapmak istiyorsunuz sorabilir miyim ? Genişletmek için tıkla... Telefon kendi başına sıkıcı ama ondan öncelikli olarak android özelliklerini aktif etmek için kullanıcaktım. Örneğin bluetooth kullanamıyorum vs.
Avastxp dedi: Sanırım yok. Jailbreak neden yapmak istiyorsunuz sorabilir miyim ? Genişletmek için tıkla... Telefon kendi başına sıkıcı ama ondan öncelikli olarak android özelliklerini aktif etmek için kullanıcaktım. Örneğin bluetooth kullanamıyorum vs.