SoulMatey Hectopat Katılım 2 Haziran 2016 Mesajlar 116 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2016 #21 AT7 dedi: Birde JB yapanlar restore yapınca JB gitmiyormuş doğru mu? Genişletmek için tıkla... Restore yapınca JB gidiyor Ve şuanki semi tethered sürümü şiddetle yüklemenizi tavsiye ediyorum untethered versiyonu gelirse Cydia üzerinden güncelleyebileceğiz zaten.
AT7 dedi: Birde JB yapanlar restore yapınca JB gitmiyormuş doğru mu? Genişletmek için tıkla... Restore yapınca JB gidiyor Ve şuanki semi tethered sürümü şiddetle yüklemenizi tavsiye ediyorum untethered versiyonu gelirse Cydia üzerinden güncelleyebileceğiz zaten.
AT7 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Mayıs 2014 Mesajlar 1.553 Makaleler 6 28 Temmuz 2016 #22 SoulMatey dedi: Restore yapınca JB gidiyor Ve şuanki semi tethered sürümü şiddetle yüklemenizi tavsiye ediyorum untethered versiyonu gelirse Cydia üzerinden güncelleyebileceğiz zaten. Genişletmek için tıkla... İki cihazdada uyguladım. İkisinde de hiçbir şey olmadan tweak vb şarj durduk yere %4 %5 gitmeye başladı. Bilmiyorum fakat siz deneyin sonucu yazarsınız.
SoulMatey dedi: Restore yapınca JB gidiyor Ve şuanki semi tethered sürümü şiddetle yüklemenizi tavsiye ediyorum untethered versiyonu gelirse Cydia üzerinden güncelleyebileceğiz zaten. Genişletmek için tıkla... İki cihazdada uyguladım. İkisinde de hiçbir şey olmadan tweak vb şarj durduk yere %4 %5 gitmeye başladı. Bilmiyorum fakat siz deneyin sonucu yazarsınız.
A Atakan A. Kilopat Katılım 28 Temmuz 2013 Mesajlar 232 28 Temmuz 2016 #23 AT7 dedi: Birde JB yapanlar restore yapınca JB gitmiyormuş doğru mu? Genişletmek için tıkla... Hayır restore atarsan Jailbreak kalkar.
AT7 dedi: Birde JB yapanlar restore yapınca JB gitmiyormuş doğru mu? Genişletmek için tıkla... Hayır restore atarsan Jailbreak kalkar.