ÖzgürEfe132 Decapat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #1 Elimde bir adet iPad 16 GB var ve ben buna müzik indirmek istiyorum. Ne yapmalıyım? Spotify indirilmiyor. Sürüm yetersiz diyor. (Alet jailbreaksiz.)
Elimde bir adet iPad 16 GB var ve ben buna müzik indirmek istiyorum. Ne yapmalıyım? Spotify indirilmiyor. Sürüm yetersiz diyor. (Alet jailbreaksiz.)
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.898 Çözümler 245 31 Mart 2021 #2 ÖzgürEfe132 dedi: Elimde bir adet iPad 16 GB var ve ben buna müzik indirmek istiyorum. Ne yapmalıyım? Spotify indirilmiyor. Sürüm yetersiz diyor. (alet Jailbreak'siz.) Genişletmek için tıkla... Eski bir Apple kimliğini gir bir de öyle dene.
ÖzgürEfe132 dedi: Elimde bir adet iPad 16 GB var ve ben buna müzik indirmek istiyorum. Ne yapmalıyım? Spotify indirilmiyor. Sürüm yetersiz diyor. (alet Jailbreak'siz.) Genişletmek için tıkla... Eski bir Apple kimliğini gir bir de öyle dene.