boratess1 Hectopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 418 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2023 #1 iOS için anime indirme programı arıyorum.
Y Yateeki1 Femtopat Katılım 26 Eylül 2023 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2023 #2 boratess1 dedi: iOS için anime indirme programı arıyorum. Genişletmek için tıkla... İngilizce sorun olmaz diyorsan crunchyroll kullanabilirsin.
boratess1 dedi: iOS için anime indirme programı arıyorum. Genişletmek için tıkla... İngilizce sorun olmaz diyorsan crunchyroll kullanabilirsin.
boratess1 Hectopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 418 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2023 #3 Yateeki1 dedi: İngilizce sorun olmaz diyorsan crunchyroll kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Anime İngilizce alt yazı Türkçe mi yoksa direk İngilizce mi?
Yateeki1 dedi: İngilizce sorun olmaz diyorsan crunchyroll kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Anime İngilizce alt yazı Türkçe mi yoksa direk İngilizce mi?
Y Yateeki1 Femtopat Katılım 26 Eylül 2023 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2023 #4 boratess1 dedi: Anime İngilizce alt yazı Türkçe mi yoksa direk İngilizce mi? Genişletmek için tıkla... İngilizce alt yazı
boratess1 dedi: Anime İngilizce alt yazı Türkçe mi yoksa direk İngilizce mi? Genişletmek için tıkla... İngilizce alt yazı
boratess1 Hectopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 418 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2023 #5 Yateeki1 dedi: İngilizce alt yazı Genişletmek için tıkla... Malesef o kadar yeterli İngilizcem yok
2 293735 Kilopat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 6.890 Makaleler 15 Çözümler 33 19 Ekim 2023 #6 boratess1 dedi: iOS için anime indirme programı arıyorum. Genişletmek için tıkla... Documents'i indirip browser kısmından istediğin animeyi indirip telefonun hafızasına atabilirsin. Başka yöntem bilmiyorum. Amazon Prime video ve Netfix'de Animeler var oradan indirebilirsin tabi ücretli.
boratess1 dedi: iOS için anime indirme programı arıyorum. Genişletmek için tıkla... Documents'i indirip browser kısmından istediğin animeyi indirip telefonun hafızasına atabilirsin. Başka yöntem bilmiyorum. Amazon Prime video ve Netfix'de Animeler var oradan indirebilirsin tabi ücretli.
Hyuuga Neji Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 7.091 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2023 #7 boratess1 dedi: iOS için anime indirme programı arıyorum. Genişletmek için tıkla... iOS için yok diye biliyorum. Siteden indirmek var.
boratess1 dedi: iOS için anime indirme programı arıyorum. Genişletmek için tıkla... iOS için yok diye biliyorum. Siteden indirmek var.