Bu bir suç. Bunun farkındasındır umarım.Merhaba, IOS'ta arama kaydı alınabiliyor mu? Olmuyorsa kaydedecek bir program önerir misiniz? Teşekkürler.
Suç falan değil dostum. Suç mu değil mi diye sormadım. Tehdit, şantaj gibi durumlarda delil olarak kullanılabiliyor. Bunun için lazım. Kusura bakma gerginim, ofansif olmak değil amacım.Bu bir suç. Bunun farkındasındır umarım.
Teşekkür ederim. Peki bunun için bildiğiniz bir uygulama var mıdır hocam?iOS işletim sistemli telefonlarda jailbreak olmadan hiçbir şekilde arama kaydı alınamamaktadır.
App Store'a Call Recorder yazarak dene.Teşekkür ederim. Peki bunun için bildiğiniz bir uygulama var mıdır hocam?
App Store'da RecMyCalls diye bir uygulama buldum şimdi, tam olarak çalışıp çalışmadığından emin değilim denemenizden zarar gelmez.Teşekkür ederim. Peki bunun için bildiğiniz bir uygulama var mıdır hocam?
Peki ekran kaydı olarak kayıt alabilir miyim aramayı?Ne yüklersen yükle çalışmıyor. IOS ve Android uygulamaları aramayı kaydetmiyor.
Ekran kayıtlarında arama yapıldığı an sesler kayıt edilmez. Kendim şansa denerken farkettim.Peki ekran kaydı olarak kayıt alabilir miyim aramayı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.