blockdz Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.133 Çözümler 4 22 Ağustos 2023 #1 Merhaba, IOS'ta arama kaydı alınabiliyor mu? Olmuyorsa kaydedecek bir program önerir misiniz? Teşekkürler.
Merhaba, IOS'ta arama kaydı alınabiliyor mu? Olmuyorsa kaydedecek bir program önerir misiniz? Teşekkürler.
S scnt25 Hectopat Katılım 2 Mayıs 2022 Mesajlar 1.849 Çözümler 10 22 Ağustos 2023 #2 blockdz dedi: Merhaba, IOS'ta arama kaydı alınabiliyor mu? Olmuyorsa kaydedecek bir program önerir misiniz? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bu bir suç. Bunun farkındasındır umarım.
blockdz dedi: Merhaba, IOS'ta arama kaydı alınabiliyor mu? Olmuyorsa kaydedecek bir program önerir misiniz? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bu bir suç. Bunun farkındasındır umarım.
blockdz Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.133 Çözümler 4 22 Ağustos 2023 #3 scnt25 dedi: Bu bir suç. Bunun farkındasındır umarım. Genişletmek için tıkla... Suç falan değil dostum. Suç mu değil mi diye sormadım. Tehdit, şantaj gibi durumlarda delil olarak kullanılabiliyor. Bunun için lazım. Kusura bakma gerginim, ofansif olmak değil amacım.
scnt25 dedi: Bu bir suç. Bunun farkındasındır umarım. Genişletmek için tıkla... Suç falan değil dostum. Suç mu değil mi diye sormadım. Tehdit, şantaj gibi durumlarda delil olarak kullanılabiliyor. Bunun için lazım. Kusura bakma gerginim, ofansif olmak değil amacım.
2 200749 Kilopat Katılım 5 Şubat 2018 Mesajlar 4.630 Makaleler 11 Çözümler 32 22 Ağustos 2023 #4 iOS işletim sistemli telefonlarda arama kaydı özelliği bulunmamaktadır.
blockdz Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.133 Çözümler 4 22 Ağustos 2023 #5 200749 dedi: iOS işletim sistemli telefonlarda jailbreak olmadan hiçbir şekilde arama kaydı alınamamaktadır. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Peki bunun için bildiğiniz bir uygulama var mıdır hocam?
200749 dedi: iOS işletim sistemli telefonlarda jailbreak olmadan hiçbir şekilde arama kaydı alınamamaktadır. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Peki bunun için bildiğiniz bir uygulama var mıdır hocam?
S scnt25 Hectopat Katılım 2 Mayıs 2022 Mesajlar 1.849 Çözümler 10 22 Ağustos 2023 #6 blockdz dedi: Teşekkür ederim. Peki bunun için bildiğiniz bir uygulama var mıdır hocam? Genişletmek için tıkla... App Store'a Call Recorder yazarak dene.
blockdz dedi: Teşekkür ederim. Peki bunun için bildiğiniz bir uygulama var mıdır hocam? Genişletmek için tıkla... App Store'a Call Recorder yazarak dene.
2 200749 Kilopat Katılım 5 Şubat 2018 Mesajlar 4.630 Makaleler 11 Çözümler 32 22 Ağustos 2023 #7 blockdz dedi: Teşekkür ederim. Peki bunun için bildiğiniz bir uygulama var mıdır hocam? Genişletmek için tıkla... App Store'da RecMyCalls diye bir uygulama buldum şimdi, tam olarak çalışıp çalışmadığından emin değilim denemenizden zarar gelmez.
blockdz dedi: Teşekkür ederim. Peki bunun için bildiğiniz bir uygulama var mıdır hocam? Genişletmek için tıkla... App Store'da RecMyCalls diye bir uygulama buldum şimdi, tam olarak çalışıp çalışmadığından emin değilim denemenizden zarar gelmez.
AKINCILAR Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Mart 2015 Mesajlar 2.699 Makaleler 3 Çözümler 16 22 Ağustos 2023 #8 Ne yüklersen yükle çalışmıyor. IOS ve Android uygulamaları aramayı kaydetmiyor.
blockdz Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.133 Çözümler 4 22 Ağustos 2023 #9 AKINCILAR dedi: Ne yüklersen yükle çalışmıyor. IOS ve Android uygulamaları aramayı kaydetmiyor. Genişletmek için tıkla... Peki ekran kaydı olarak kayıt alabilir miyim aramayı?
AKINCILAR dedi: Ne yüklersen yükle çalışmıyor. IOS ve Android uygulamaları aramayı kaydetmiyor. Genişletmek için tıkla... Peki ekran kaydı olarak kayıt alabilir miyim aramayı?
S scnt25 Hectopat Katılım 2 Mayıs 2022 Mesajlar 1.849 Çözümler 10 22 Ağustos 2023 #10 blockdz dedi: Peki ekran kaydı olarak kayıt alabilir miyim aramayı? Genişletmek için tıkla... Ekran kayıtlarında arama yapıldığı an sesler kayıt edilmez. Kendim şansa denerken farkettim.
blockdz dedi: Peki ekran kaydı olarak kayıt alabilir miyim aramayı? Genişletmek için tıkla... Ekran kayıtlarında arama yapıldığı an sesler kayıt edilmez. Kendim şansa denerken farkettim.