Kürk Mantolu Madonna Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2024 #1 Veriler silinmeden sağlıklı bir şekilde nasıl güncellenir? iOS 18.1 güncellemesi geldiğinde bilgisayardan yüklemeyi düşünüyorum.
Veriler silinmeden sağlıklı bir şekilde nasıl güncellenir? iOS 18.1 güncellemesi geldiğinde bilgisayardan yüklemeyi düşünüyorum.
izoo Kilopat Farklı Düşün Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 3.813 Çözümler 25 Yer Adana 17 Eylül 2024 #2 iTunes programı ile telefonu bilgisayara bağlayarak güncelleyebilirsiniz.
Kürk Mantolu Madonna Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2024 #3 izoo dedi: iTunes programı ile telefonu bilgisayara bağlayarak güncelleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... iTunes ile telefonu eşleştirdim iOS 18.0 versiyonu gözüküyor teşekkürler 18.1 gelince indireceğim YouTube videolarında dosya indirip yapıyolardı o işlemlere gerek yok o zaman.
izoo dedi: iTunes programı ile telefonu bilgisayara bağlayarak güncelleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... iTunes ile telefonu eşleştirdim iOS 18.0 versiyonu gözüküyor teşekkürler 18.1 gelince indireceğim YouTube videolarında dosya indirip yapıyolardı o işlemlere gerek yok o zaman.