M Mehmet0x1 Decapat Katılım 4 Temmuz 2023 Mesajlar 305 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #11 Menemenmen dedi: iCloud değiştirirsem büyük ittihimalle olur fakat başka yol yok mu? Genişletmek için tıkla... Yok o hesabın banı açılmadan Supercell ID değiştiremezsiniz.
Menemenmen dedi: iCloud değiştirirsem büyük ittihimalle olur fakat başka yol yok mu? Genişletmek için tıkla... Yok o hesabın banı açılmadan Supercell ID değiştiremezsiniz.
Menemenmen Decapat Katılım 9 Ocak 2023 Mesajlar 270 9 Temmuz 2023 #12 Mehmet0x1 dedi: Yok o hesabın banı açılmadan Supercell ID değiştiremezsiniz. Genişletmek için tıkla... Bizi ziyaret edince döveceğim o çocuğu (!)
Mehmet0x1 dedi: Yok o hesabın banı açılmadan Supercell ID değiştiremezsiniz. Genişletmek için tıkla... Bizi ziyaret edince döveceğim o çocuğu (!)
Lugia2231 Hectopat Katılım 18 Şubat 2023 Mesajlar 1.555 Çözümler 4 9 Temmuz 2023 #13 Menemenmen dedi: Evet. Sistem ip ban gibi. Olmuyor. Genişletmek için tıkla... iCloud dan Brawl Starsın kaydetmesini kapatın.Cihazı sıfırlayın iCloud dan geri indirin.
Menemenmen dedi: Evet. Sistem ip ban gibi. Olmuyor. Genişletmek için tıkla... iCloud dan Brawl Starsın kaydetmesini kapatın.Cihazı sıfırlayın iCloud dan geri indirin.
Menemenmen Decapat Katılım 9 Ocak 2023 Mesajlar 270 9 Temmuz 2023 #14 Lugia2231 dedi: iCloud dan kaydetmeyi kapatın.Cihazı sıfırlayın iCloud dan geri indirin. Genişletmek için tıkla... Hocam biraz daha ayrıntılı anlatabilirmisiniz anlamadım.
Lugia2231 dedi: iCloud dan kaydetmeyi kapatın.Cihazı sıfırlayın iCloud dan geri indirin. Genişletmek için tıkla... Hocam biraz daha ayrıntılı anlatabilirmisiniz anlamadım.
hyperoot Decapat Katılım 4 Mayıs 2023 Mesajlar 624 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri Excalibur G870 (RTX4060, i5 13. Nesil, 16 GB Ram, 1 TB SSD) Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #15 Menemenmen dedi: ID bağlı. Ben yemekteyken telefonuma ID girip halletmiş işi. Genişletmek için tıkla... Dostum önce yapman gereken kuzenin yemekteyken onun telefonuna ID girip seninde işi halletmen
Menemenmen dedi: ID bağlı. Ben yemekteyken telefonuma ID girip halletmiş işi. Genişletmek için tıkla... Dostum önce yapman gereken kuzenin yemekteyken onun telefonuna ID girip seninde işi halletmen
Menemenmen Decapat Katılım 9 Ocak 2023 Mesajlar 270 9 Temmuz 2023 #16 hyperoot dedi: Dostum önce yapman gereken kuzenin yemekteyken onun telefonuna ID girip seninde işi halletmen Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi bize bi gelsin döveceğim onu (!)
hyperoot dedi: Dostum önce yapman gereken kuzenin yemekteyken onun telefonuna ID girip seninde işi halletmen Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi bize bi gelsin döveceğim onu (!)
hyperoot Decapat Katılım 4 Mayıs 2023 Mesajlar 624 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri Excalibur G870 (RTX4060, i5 13. Nesil, 16 GB Ram, 1 TB SSD) Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #17 Menemenmen dedi: Dediğim gibi bize bir gelsin döveceğim onu (!) Genişletmek için tıkla... Kslwjslwjd
R RichFox Centipat Katılım 4 Ocak 2024 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #18 Menemenmen dedi: ICloud değiştirirsem büyük ittihimalle olur fakat başka yol yok mu? Genişletmek için tıkla... oyunu silip mobil verinizi açıp uçak moduna alıp tekrar mobil veriyle indirmeyi deneyin.
Menemenmen dedi: ICloud değiştirirsem büyük ittihimalle olur fakat başka yol yok mu? Genişletmek için tıkla... oyunu silip mobil verinizi açıp uçak moduna alıp tekrar mobil veriyle indirmeyi deneyin.
BlackShot Kilopat Katılım 17 Ocak 2017 Mesajlar 556 Çözümler 4 Yer Edirne 13 Ocak 2024 #19 iCloud değistirmekten başka caresi yok hocam
C catchy Yoctopat Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 5 Şubat 2024 #20 iCloud sıfırlayınca hesap paylaşımından kalıcı açılıyor mu?