delvarto Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.413 Makaleler 3 Çözümler 9 Yer Orta Doğu Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2021 #1 Merhaba, iyi geceler. iPhone'uma laptoptan video atmam lazım. Birkaç ders videosu... iTunes indiremiyorum bilgisayarıma. Documents vb. uygulamaları da Upload hızım çok düşük olduğu için kullanamıyorum. Çözüm önerilerini bekliyorum.
Merhaba, iyi geceler. iPhone'uma laptoptan video atmam lazım. Birkaç ders videosu... iTunes indiremiyorum bilgisayarıma. Documents vb. uygulamaları da Upload hızım çok düşük olduğu için kullanamıyorum. Çözüm önerilerini bekliyorum.
ElonMusk Decipat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 1.531 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2021 #2 Mail veya whatsapp/discord üzerinden falan geçir.
delvarto Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.413 Makaleler 3 Çözümler 9 Yer Orta Doğu Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2021 #3 Fusti dedi: Mail veya whatsapp/discord üzerinden falan geçir. Genişletmek için tıkla... Eyvallah da delvarto dedi: Upload hızım çok düşük Genişletmek için tıkla...
Fusti dedi: Mail veya whatsapp/discord üzerinden falan geçir. Genişletmek için tıkla... Eyvallah da delvarto dedi: Upload hızım çok düşük Genişletmek için tıkla...
A AirLife Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mart 2017 Mesajlar 3.588 Makaleler 4 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2021 #4 iTools programı ile dene.
Mor Tosbağa Megapat Katılım 28 Ekim 2015 Mesajlar 112 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Metalurji ve Malzeme Mühendisi 8 Ekim 2021 #5 Merhaba, 3UTools işinizi görecektir.
Wolynx Megapat Katılım 12 Mayıs 2017 Mesajlar 533 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2021 #6 Fusti dedi: Mail veya whatsapp/discord üzerinden falan geçir. Genişletmek için tıkla... Hocam WP, DC gibi uygulamalar dosya kalitesini otomatik düşürmüyor mu ?
Fusti dedi: Mail veya whatsapp/discord üzerinden falan geçir. Genişletmek için tıkla... Hocam WP, DC gibi uygulamalar dosya kalitesini otomatik düşürmüyor mu ?