radaschumi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 3.484 Çözümler 28 16 Ağustos 2024 #1 Epic Games sadece Avrupa ülkelerine açık olduğundan iOS cihaza indiremiyorum. Bunu indirmenin bir yolu var mıdır?
Epic Games sadece Avrupa ülkelerine açık olduğundan iOS cihaza indiremiyorum. Bunu indirmenin bir yolu var mıdır?
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.960 Çözümler 246 16 Ağustos 2024 #2 radaschumi dedi: Epic Games sadece Avrupa ülkelerine açık olduğundan iOS cihaza indiremiyorum. Bunu indirmenin bir yolu var mıdır? Genişletmek için tıkla... Bu videoyu incele hocam. Sonra kur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
radaschumi dedi: Epic Games sadece Avrupa ülkelerine açık olduğundan iOS cihaza indiremiyorum. Bunu indirmenin bir yolu var mıdır? Genişletmek için tıkla... Bu videoyu incele hocam. Sonra kur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
radaschumi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 3.484 Çözümler 28 16 Ağustos 2024 #3 Fransa yaptım, App Store Fransızca oldu ancak ekrana Epic Games'i indirmek için pop up çıkmıyor. Böyle bir uyarı alıyorum @ReloadingData Son düzenleme: 16 Ağustos 2024
Fransa yaptım, App Store Fransızca oldu ancak ekrana Epic Games'i indirmek için pop up çıkmıyor. Böyle bir uyarı alıyorum @ReloadingData
BreakRuless Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2024 #4 Bunun yolunu bende arıyorum gerçekten. Türkiye'den girmenin mutlaka bir yolu olmalı bunun.
radaschumi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 3.484 Çözümler 28 19 Ağustos 2024 #5 BreakRuless dedi: Bunun yolunu bende arıyorum gerçekten. Türkiye'den girmenin mutlaka bir yolu olmalı bunun. Genişletmek için tıkla... Şahsen bulamadım, bulunacağını da düşünmüyorum. Eğer siz bulursanız bana da söylersen sevinirim.
BreakRuless dedi: Bunun yolunu bende arıyorum gerçekten. Türkiye'den girmenin mutlaka bir yolu olmalı bunun. Genişletmek için tıkla... Şahsen bulamadım, bulunacağını da düşünmüyorum. Eğer siz bulursanız bana da söylersen sevinirim.