iOS Cihazdan Veri Kurtarma Yöntemleri

T-Bad

Hectopat
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Meslek
Mühendis
iPhone 6S cihazım bugün aniden kapandı. Pil yüzdesi sıkıntılı olduğu için şarja taktım fakat farklı adaptörler denememe rağmen cihaz hiçbir türlü açılmadı. Bilgisayara bağladığımda ise bilgisayar cihazı görmedi. Bu cihazda bazı önemli verilerim var. Belki yedeklenmiştir diye iCloud'a baktım ama baktığımda verilerimi orada göremedim. Bunları kurtarabileceğim herhangi bir yol var mı ?

iPhone 6S cihazım bugün aniden kapandı. Pil yüzdesi sıkıntılı olduğu için şarja taktım fakat farklı adaptörler denememe rağmen cihaz hiçbir türlü açılmadı. Bilgisayara bağladığımda ise bilgisayar cihazı görmedi. Bu cihazda bazı önemli verilerim var. Belki yedeklenmiştir diye ICloud'a baktım ama baktığımda verilerimi orada göremedim. Bunları kurtarabileceğim herhangi bir yol var mı?

Pil değişimi yapın hocam, ya da eğer kabul ederler mi bilmiyorum ama siz verilerinizi yedkeleyene kadar bir pil taksalar olabilir.

Pil değişimi yapın hocam, ya da eğer kabul ederler mi bilmiyorum ama siz verilerinizi yedkeleyene kadar bir pil taksalar olabilir.
Sorun pilden kaynaklı değil. Cihaz elektrik almıyor. Bu durumda cihazın depolama birini başka bir cihaza takıp almak gibi bir çözüm var ama fazla uğraştırıcı. Alternatifi de yok sanırım.

Sorun pilden kaynaklı değil. Cihaz elektrik almıyor. Bu durumda cihazın depolama birini başka bir cihaza takıp almak gibi bir çözüm var ama fazla uğraştırıcı. Alternatifi de yok sanırım.

Hocam şarj soketini değiştirirseniz sorun çözülebilir, ve evet başka bir yolu yok. Mecburen telefonu tamir ettirmek zorundasınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı