radaschumi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 3.482 Çözümler 28 25 Eylül 2022 #1 iPhone telefonuma gelen bildirimleri Windows bilgisayarımda nasıl görebilirim?
El Quvava Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 2.319 Çözümler 5 Yer Ankara 26 Eylül 2022 #2 Sanırım Windows Phone sadece Android cihazları destekliyor.
radaschumi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 3.482 Çözümler 28 27 Eylül 2022 #3 El Quvava dedi: Sanırım Windows Phone sadece Android cihazları destekliyor. Genişletmek için tıkla... Evet hocam biliyorum da farklı bir uygulama yok mudur?
El Quvava dedi: Sanırım Windows Phone sadece Android cihazları destekliyor. Genişletmek için tıkla... Evet hocam biliyorum da farklı bir uygulama yok mudur?
El Quvava Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 2.319 Çözümler 5 Yer Ankara 27 Eylül 2022 #4 radaschumi dedi: Evet hocam biliyorum da farklı bir uygulama yok mudur? Genişletmek için tıkla... Birkaç uygulama var ama hem paralı hem de kabloyla bağlamak gerekiyor bilgisayara. Uzaktan okuyim işi gibi olmuyor yani.
radaschumi dedi: Evet hocam biliyorum da farklı bir uygulama yok mudur? Genişletmek için tıkla... Birkaç uygulama var ama hem paralı hem de kabloyla bağlamak gerekiyor bilgisayara. Uzaktan okuyim işi gibi olmuyor yani.
radaschumi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 3.482 Çözümler 28 27 Eylül 2022 #5 El Quvava dedi: Birkaç uygulama var ama hem paralı hem de kabloyla bağlamak gerekiyor bilgisayara. Uzaktan okuyim işi gibi olmuyor yani. Genişletmek için tıkla... Hocam uygulamaların ismini söyleyebilir misiniz?
El Quvava dedi: Birkaç uygulama var ama hem paralı hem de kabloyla bağlamak gerekiyor bilgisayara. Uzaktan okuyim işi gibi olmuyor yani. Genişletmek için tıkla... Hocam uygulamaların ismini söyleyebilir misiniz?