Xoloth Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Haziran 2014 Mesajlar 4.307 Makaleler 7 Çözümler 31 28 Eylül 2019 #1 Keşke iOS cihazlar için AMP'ı da düzeltseniz.
Ali Güngör Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü Yönetici Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 22 Haziran 2011 Mesajlar 62.904 Makaleler 2 Çözümler 28 Yer İstanbul Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat Profil Kapağı 1523300036 29 Eylül 2019 #2 Xoloth dedi: Keşke iOS cihazlar için AMP'ı da düzeltseniz. Genişletmek için tıkla... Listede var, liste çok uzun ve bazı basit görünen şeyler çok zaman alıyor. Tarayıcılara ilerleyen aylarda tam destek gelir diye tahmin ediyorum. 3. Sürüm desteklenmiyorsa eski sürüm ile geliyor.
Xoloth dedi: Keşke iOS cihazlar için AMP'ı da düzeltseniz. Genişletmek için tıkla... Listede var, liste çok uzun ve bazı basit görünen şeyler çok zaman alıyor. Tarayıcılara ilerleyen aylarda tam destek gelir diye tahmin ediyorum. 3. Sürüm desteklenmiyorsa eski sürüm ile geliyor.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 29 Eylül 2019 #3 Maalesef XenForo'nun yerleşik AMP desteği yok. AMP için biz üçüncü parti eklenti kullanmak zorunda kaldık. XenForo ekibine AMP için en çok baskı yapan kişi benim ki zaten forumlarında görebilirsiniz. AMP desteğini iyileştirmeye çalışıyoruz sürekli.
Maalesef XenForo'nun yerleşik AMP desteği yok. AMP için biz üçüncü parti eklenti kullanmak zorunda kaldık. XenForo ekibine AMP için en çok baskı yapan kişi benim ki zaten forumlarında görebilirsiniz. AMP desteğini iyileştirmeye çalışıyoruz sürekli.