iOS deneyimi için iPhone 7 alınır mı?

iOS deneyimlemek için "belki" alınabilir dedim. Kullanmak için alınabilir demedim. iOS deneyimlemek isteyen birisi Samsung alamayacağına göre?

iOS deneyimlemek için "belki" alınabilir dedim. Kullanmak için alınabilir demedim. iOS deneyimlemek isteyen birisi Samsung alamayacağına göre?

6S de almamalı bence. Neyi deneyimleyeceğine baglı tabii isterse 5sde de arayüzü deneyimleyebilir

Dolandırıcıya versen bile daha iyi. 7 ile 13'ün arasında fark var. 11 le 13'ün bile var. iPhone alınacaksa 13 aşağısı alınmaz.

Wi-Fi zaten kapanıyor arkada Wi-Fi araması yapmıyor. Tanıdık Wi-Fi bulduğunda otomatik olarak bağlanıyor. Elle gidip kapatmana her zaman gerek yok yani.

Hocam sizi tebrik ediyorum konuyu tam 12'den vurdunuz ve anlattınız, dediğiniz gibi 2. telefon niyetinde ve deneyim için kullanacağım yorumunuz için sağ olun.

6S de almamalı bence. Neyi deneyimleyeceğine baglı tabii isterse 5sde de arayüzü deneyimleyebilir

Bana göre bence de alınmaz ancak illa deneyimlemek istiyorsa sırf deneyimlemek için kalkıp da 13 al diyemem. İlk fırsatta yurt dışı S23Ultra alıp server kayıt yaptıracağım bende.

Bana göre bence de alınmaz ancak illa deneyimlemek istiyorsa sırf deneyimlemek için kalkıp da 13 al diyemem. İlk fırsatta yurt dışı S23Ultra alıp server kayıt yaptıracağım bende.

Yok zaten kalkıp 13 al demiyorum dedigim gibi daha kullanılabilir mantıklı iPhone cihazları söyledim ama dediğinizde mantıklı ve server kaydı tam olarak ne oluyor anlatma şansınız var mı?

IPhone'ye geçersen büyük ihtimal ile pişman olursun, ben genellikle Samsung kullanıyorum Apple'yi deneyimlemek için 2. telefonum olarak 6S, 7Plus, 8Plus, 11, 13 ve 13 Pro modellerini çok uzun süreler boyunca deneyimlemledim ve kullandım ama hiçbiri Samsung kadar yenilikçi ve özellik içeren telefonlar değildi, yazılım olarak iyi denilebilir gibi ama ben beğenmiyorum basit bir örnek vermek gerekirse çoğu uygulamada geri gelmek için bir tuş yok uygulamanın kendi tuşu var oda çok yukarılarda kalıyor bazen tek elle kullanmak zorlaşabiliyor en büyük sorunda bu bana göre IOS'un menüleri çok sıkıcı ve animasyonları da yavaş kalıyor Samsung'a göre ve çoğu uygulamada aşağı kaydırırken bir hız sınırı var çok hızlı kaydıramıyorsun bu beni deli eden bir şey bu sebeplerden dolayı tekrardan Samsung'a döndüm. Zoom aşısından kamera açısından özellik açısından ve kişiselleştirmeler açısından şimdiki telefonum S24 Ultra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…