iOS DNS çalışmıyor

Makaleler
2
Daha fazla  
Hem Wi-Fi hem mobil data icin Cloudflare DNS Config'ini indirip kurdum ancak yine de hiçbir yasakli siteye giremiyorum. iOS surumum 18.5 1.1.1.1 sitesinde ise her seyin tamam oldugu yaziyor. Bu sacmaliktan nasıl kurtulabilirim?

WARP veya VPN onermeyin Android'de nasıl yaptiysam basit bir sekilde aynisinin IOS'da olmamasi, dandik bir ayar icin Config indirmem gerekmesi onunda calismamasi beni zaten yeterince deli ediyor. Cozum nedir?

IMG_0207.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece DNS ile yasaklı sitelere erişmek mi istiyorsun? Operatörün ve ISS ne? Telekom ve Turkcell tarafından DNS ile yasaklı siteye girmek engelli. DNS'ler çalışmıyor, iPhone, PC fark etmez.

Android cihazimda girebiliyordum, şu an BİMCELL verisiyle girmeye calisiyorum ancak girilmiyor. Android'de calismasa bende boyle derdim.
Ekstra olarak dnsleak sitesinde Cloudflare kullandigim belli oluyor ancak yine de giremiyorum cihazi aldigima pişman oldum.

Hem Wi-Fi hem mobil data icin Cloudflare DNS Config'ini indirip kurdum ancak yine de hiçbir yasakli siteye giremiyorum. iOS surumum 18.5 1.1.1.1 sitesinde ise her seyin tamam oldugu yaziyor. Bu sacmaliktan nasıl kurtulabilirim?

WARP veya VPN onermeyin Android'de nasıl yaptiysam basit bir sekilde aynisinin IOS'da olmamasi, dandik bir ayar icin Config indirmem gerekmesi onunda calismamasi beni zaten yeterince deli ediyor. Cozum nedir?

Eki Görüntüle 2537075

Kısaca anlatmak gerekırse bazı ınternet saglayıcı hızmetleri gonderdiginiz paketi acıp nereye gidecegine bakıyor ve engelliyor. Çözümü soyle olabilir şifreleme destekli bir DNS kullanabilirsin ya da son care olarak VPN kullanabilirsin. iOS DNS'i Android'e gore daha fazla sınırlıyor, DoH ozelligini kapamayı da deneyebilirsin.

Kısaca anlatmak gerekırse bazı ınternet saglayıcı hızmetleri gonderdiginiz paketi acıp nereye gidecegine bakıyor ve engelliyor. Çözümü soyle olabilir şifreleme destekli bir DNS kullanabilirsin ya da son care olarak VPN kullanabilirsin. iOS DNS'i Android'e gore daha fazla sınırlıyor, DoH ozelligini kapamayı da deneyebilirsin.
nasil kapaticam baskan

Nasıl kapatacağım baskan.

Safari'de oyle ozellik yok diye biliyorum size onerim Firefox tarayıcısını kurup dahili bir VPN eklentisi indirmek. Eger gercekten yasaklı sitelere erismek istiyorsan Firefox'u siddetle oneririm Safari'ye gore daha gelismis bir tarayıcı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı