iOS güncellemesi geri alınabilir mi?

OnurDoğan63_19

Hectopat
Makaleler
4
Canlar merhaba. Telefonum iPhone 13. dün iOS 15'ten 16.4'e geçtim ve hayatımın en büyük pişmanlığını yaşadım diyebilirim. Rezalet ötesi. Ben telefonla çok fazla uğraşan birisi değilim, gruplardan mesaj geldiğinde bakarım, ara ara da Instagram'da gezinirim, şarjım 2.5 gün dayanırken, 16.4 yaptığımdan beri sürekli şarja takıyorum. Duvar kâğıdı birden simsiyah oldu. Tuş kilidi tuşuna bastığımda gelen ilk ekranda hiçbir şey yazmıyor. Ne saat ne tarih simsiyah ekran, şaka gibi. Ben eski sürüme nasıl dönebilirim?

Geçemezsin, imzalar kapalı.

Downgrade yaparak dönebiliyorsunuz diye biliyorum(?).
Dönemez.

33.jpg

Evet, ama arkadaş zaten bir kere iOS 16'ya geçmiş. Ayrıca günün birinde mecburen en son sürümü kullanacaktı yapacak bir şey yok.
16.4'den kimse memnun değil gibi görünüyor. Bu tür şikayetleri çok görmeye başladım, 16.3.1'de böyle sorun yaşayan görmedim. İşe yarayabilir. Halen güncel sayılır 16.3.1 sürümü.

Çok pişman oldum gerçekten. Hatalarla dolu, ayrıca tam bir pil düşmanı, 8 ay oldu telefonu alalı ve pil sağlığım %100'dü. Çok dikkatli kullanırdım. Böyle giderse pilde sağlık kalmayacak.

Mesajınızı okudum kusura bakmayın ama hata sizde yani bilerek kendi rızanızla yüklemişsiniz.

Önce araştıracaksınız neyin ne olduğunu tam öğrenecektiniz ya da yetersiz araştırma yapmışsınız.

Her zaman her fırsatta savunmuşumdur demişimdir her yeni güncelleme iyi olumlu anlama gelmez diye.

iOS 17 çıkacak iOS 16 halen daha stabil değil ve sürekli kısır döngü . Dahada kötüsü yıllardır bunu öğrenemedik.

Geçmiş olsun.

Bu arada güncellemeleri kapatma seçeneğinin haricinde yani yeni güncellemelerinin görünmemesi için alternatif seçeneklerin olduğunu hatırlatmak isterim . İpucu tvOS ota blok profil

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı