iOS hileli oyun nasıl indirilir?

İşletim sistemi
iOS
Tamam da sadece bir oyun için Jailbreak saçma olur, dediğiniz sitelere bakacağım şimdi.
Eskiden kullandığım siteler şunlar herhangi bir sıkıntı yaşamadım eğer yasaksa moderatör arkadaşlardan özür dileyerek silerim
HiPStore
TuTuHelper ( en çok kullandığım )
AltStore
TweakBox
Tutubox
Panda Helper
AppCake

Benim bir sorun yaşamamış olmam sizin de yaşamayacağınız anlamına gelmez bu arada.Sorumluluk size aittir.

Sanki tweakstore diye bir tane daha vardı.

Scarlet veya ESign Kullanmanız Gerekmektedir (Jailbreak Söz Konusu Değilse)

İyi akşamlar. Traffic rider diye bir oyun var, onun hilelisini indirmek istiyorum ama iOS olduğum için indiremiyorum. Bildiğiniz bir şey var mı?

Merhaba öncelikle PC ya da başka bir şeye ihtiyacınız yoktur IPA ve Scarlet ile kolayca yapabilirsiniz eğer PC'niz varsa direk IPA dosyasını sideloadly kullanıp. Yapsanız daha iyi olur çünkü Scarlet sertifikalı olduğu için bozulabiliyor sideloadly kullanırsanız ve cihazınızdan geliştirici modunu açarsanız iTunes ile bir kere o IPA dosyasını indirip yapabilirsiniz aslında benim hileli uygulamalar için kullandığım bir yer var ama reklam olmasın diye veremeyeceğim Telegram kanalı araştırıp bulabilirsiniz hileli IPA dosyası veren kişiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…