Yukapian Kilopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 3.804 Makaleler 3 Çözümler 59 5 Ocak 2023 #1 iPhone telefonuma Auto clicker lazım. Sadece ekrana rastgele 1 noktaya tıklayacak, önerisi olan var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ocak 2023
iPhone telefonuma Auto clicker lazım. Sadece ekrana rastgele 1 noktaya tıklayacak, önerisi olan var mı?
alicsndemir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2019 Mesajlar 3.820 Makaleler 5 Çözümler 70 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknikeri 5 Ocak 2023 #2 https://apps.apple.com/us/app/auto-clicker-automatic-tap/id1611489817 hocam bu var olur mu?
Yukapian Kilopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 3.804 Makaleler 3 Çözümler 59 5 Ocak 2023 #3 alicsndemir dedi: Auto Clicker - Automatic Tap ・ hocam bu var olur mu? Genişletmek için tıkla... Ücretli hocam bu bana ücretsiz lazım belirtmeyi unutmuşum.
alicsndemir dedi: Auto Clicker - Automatic Tap ・ hocam bu var olur mu? Genişletmek için tıkla... Ücretli hocam bu bana ücretsiz lazım belirtmeyi unutmuşum.
alicsndemir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2019 Mesajlar 3.820 Makaleler 5 Çözümler 70 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknikeri 5 Ocak 2023 #4 Yukapian dedi: Ücretli hocam bu bana ücretsiz lazım belirtmeyi unutmuşum. Genişletmek için tıkla... Hocam Free yazıyor diye attım.
Yukapian dedi: Ücretli hocam bu bana ücretsiz lazım belirtmeyi unutmuşum. Genişletmek için tıkla... Hocam Free yazıyor diye attım.
Yukapian Kilopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 3.804 Makaleler 3 Çözümler 59 5 Ocak 2023 #5 alicsndemir dedi: Hocam Free yazıyor diye attım. Genişletmek için tıkla... Aylık 219 TL para istiyor bin tane uygulama indirdim hepsi para istiyor istemeyen birkaç tanesi de çalışmıyor. IPhone'un kendine has bir nevi Auto clickerı varmış yarın deneyip burada paylaşacağım. Son düzenleme: 5 Ocak 2023
alicsndemir dedi: Hocam Free yazıyor diye attım. Genişletmek için tıkla... Aylık 219 TL para istiyor bin tane uygulama indirdim hepsi para istiyor istemeyen birkaç tanesi de çalışmıyor. IPhone'un kendine has bir nevi Auto clickerı varmış yarın deneyip burada paylaşacağım.