syzex Decapat Katılım 10 Ocak 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #1 Arkadaşlar ekolayzer lazım iOS için ama hepsi ücretli. Bedava uygulama varsa söyler misiniz? Kulaklık için kullanacağım. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Şubat 2025
Arkadaşlar ekolayzer lazım iOS için ama hepsi ücretli. Bedava uygulama varsa söyler misiniz? Kulaklık için kullanacağım.
emiv Centipat Katılım 18 Eylül 2023 Mesajlar 217 Çözümler 3 1 Şubat 2025 #2 KZ ZSN Pro X Deneyebilirsiniz.
syzex Decapat Katılım 10 Ocak 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #3 emiv dedi: KZ ZSN Pro X Deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... öle bi uyg yok hocam
emiv Centipat Katılım 18 Eylül 2023 Mesajlar 217 Çözümler 3 1 Şubat 2025 #4 syzex dedi: öle bi uyg yok hocam Genişletmek için tıkla... Kontrol ettim, doğru, App Store üzerinden kaldırılmış fakat bende hala uygulama bulunuyor.
syzex dedi: öle bi uyg yok hocam Genişletmek için tıkla... Kontrol ettim, doğru, App Store üzerinden kaldırılmış fakat bende hala uygulama bulunuyor.
sosyal123 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2015 Mesajlar 1.378 Makaleler 6 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Diğer 1 Şubat 2025 #5 syzex dedi: Arkadaşlar ekolayzer lazım iOS için ama hepsi ücretli. Bedava uygulama varsa söyler misiniz? Kulaklık için kullanacağım. Genişletmek için tıkla... iPhone-ayarlar-müzik-eq ayarlarını kontrol et. EQ ayarları her yerde geçerli oluyor. Mesela şu an x de sohbet odasında sohbeti dinlerken dediğim şekilde değişikler yaparak sesin değiştiğini tekrar teyit ettim. iPhone SE 2020 iOS 15
syzex dedi: Arkadaşlar ekolayzer lazım iOS için ama hepsi ücretli. Bedava uygulama varsa söyler misiniz? Kulaklık için kullanacağım. Genişletmek için tıkla... iPhone-ayarlar-müzik-eq ayarlarını kontrol et. EQ ayarları her yerde geçerli oluyor. Mesela şu an x de sohbet odasında sohbeti dinlerken dediğim şekilde değişikler yaparak sesin değiştiğini tekrar teyit ettim. iPhone SE 2020 iOS 15