RedStone18 Hectopat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 1.089 Makaleler 1 Çözümler 7 24 Ağustos 2025 #1 Bir defa çalıp sonra duran bir alarma ihtiyacım var. Bunu yapabileceğim bir uygulama var mı? Alarmın ne kadar süreceğini de ayarlayabilirsem iyi olur. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ağustos 2025
Bir defa çalıp sonra duran bir alarma ihtiyacım var. Bunu yapabileceğim bir uygulama var mı? Alarmın ne kadar süreceğini de ayarlayabilirsem iyi olur.
utkucetina Centipat Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 106 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2025 #2 RedStone18 dedi: Bir defa çalıp sonra duran bir alarma ihtiyacım var. Bunu yapabileceğim bir uygulama var mı? Alarmın ne kadar süreceğini de ayarlayabilirsem iyi olur. Genişletmek için tıkla... Alarmy Artı 0 Eksi
RedStone18 dedi: Bir defa çalıp sonra duran bir alarma ihtiyacım var. Bunu yapabileceğim bir uygulama var mı? Alarmın ne kadar süreceğini de ayarlayabilirsem iyi olur. Genişletmek için tıkla... Alarmy
KS KS RedStone18 Hectopat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 1.089 Makaleler 1 Çözümler 7 26 Ağustos 2025 #3 utkucetina dedi: Alarmy Genişletmek için tıkla... Hocam uygulamayı indirdim öyle bir ayar bulamadım. Artı 0 Eksi
utkucetina Centipat Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 106 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2025 #4 RedStone18 dedi: Hocam uygulamayı indirdim öyle bir ayar bulamadım. Genişletmek için tıkla... Mindfulness Bell deneyebilirsin o zaman hocam alarmy bende ayarsız bu şekilde çalışıyor. Artı 0 Eksi
RedStone18 dedi: Hocam uygulamayı indirdim öyle bir ayar bulamadım. Genişletmek için tıkla... Mindfulness Bell deneyebilirsin o zaman hocam alarmy bende ayarsız bu şekilde çalışıyor.