iOS için Bitcoin uygulaması önerisi

yamancan575

Centipat
iPhone için güzel rahat kullanabileceğim Bitcoin - altcoin borsa uygulaması önerebilir misiniz?

Sadece takip için soruyorsunuz sanırım, bence bu konuda en iyisi Investing. Alım satım yapacaksanız da btcturk öneririm fakat çok altcoin yok, yabancı borsalara girmeniz lazım altcoinlerin hepsi için.

Takip için bence telegram kullan oradaki gruplardan takip edersin, borsaların bile kanalları var artık telegramda. Al-sat için ben Thodex'i öneririm. Konuyu da nasıl tutturdaysan Thodex'in App Store uygulaması da daha dün geldi şanslısın umarım iyi borsayı da tutturursun.

bitexen itü mevzunları tarafından geliştirilen devlet destekli bir kripto para platformu bitcoin işini burdan da halledebilirsin güvensizlik yaşarsanız kendiniz de araştırabilirsiniz bitexen bu linkden kayıt olursanız ve hesabınızı onaylatırsanız size bi miktar para veriyor birde 1 hazirandan önce kayıt olanlara da bir miktar para veriyor kaçırmadan indir.

Son düzenleme:

Konu altında yazılan önerileri araştıracağım eğer güvenilirse umarım 1 Haziranı kaçırmam.

Konu altında yazılan önerileri araştıracağım eğer güvenilirse umarım 1 Haziranı kaçırmam.
araştır hak vericeksin bana bu tür şeylere girmeden önce baya derin araştırımalar yapmadan girmem bende baya araştırdım bu arada linkimi kullanarak kayıt olursan hem bana hem kendine yardım etmiş olursun : D

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…