Moon64 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 1.119 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Journalist 4 Ekim 2023 #1 Herkese selam, Yeri geldiğinde Steam Link ile yeri geldiğinde ise GeForce NOW ile oyun oynayabileceğim bir gamepad arıyorum. Bluetooth ile bağlantı olmadan direkt şarj soketine girip haritalanan bir kontrolcü olursa süper olur. GBT818X Oyuncu Kolu - Rush GBT818X Oyuncu Kolu Teknik ÖzelliklerBağlantı: Bluetoothİşletim Sistemi: IOS (13.3 Sonrasını Desteklemez) – ANDROID,Cihaz Yuvası: Maks. 16.5 cmYardımcı Program: Shootingplus V3Profil Hafıza Çipi: VarGaranti Süresi: 24 Ay www.rushtr.com Şu tarz bir ürün arıyorum yani. Ama bu Bluetooth bağlantılı.
Herkese selam, Yeri geldiğinde Steam Link ile yeri geldiğinde ise GeForce NOW ile oyun oynayabileceğim bir gamepad arıyorum. Bluetooth ile bağlantı olmadan direkt şarj soketine girip haritalanan bir kontrolcü olursa süper olur. GBT818X Oyuncu Kolu - Rush GBT818X Oyuncu Kolu Teknik ÖzelliklerBağlantı: Bluetoothİşletim Sistemi: IOS (13.3 Sonrasını Desteklemez) – ANDROID,Cihaz Yuvası: Maks. 16.5 cmYardımcı Program: Shootingplus V3Profil Hafıza Çipi: VarGaranti Süresi: 24 Ay www.rushtr.com Şu tarz bir ürün arıyorum yani. Ama bu Bluetooth bağlantılı.