iOS için güvenilir ve reklamsız DNS önerisi

EnesAKMAN1

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iOS için reklamsız DNS ayarlamak istiyorum bildiğiniz var mı? Bütün reklamları mı engelliyor YouTube vesaire? DNS nedir bilmiyorum ama reklam engellediğini duymuştum, aydınlatır mısınız beni?

Arkadaşlar iOS için reklamsız DNS ayarlamak istiyorum bildiğiniz var mı? Bütün reklamları mı engelliyor YouTube vesaire? DNS nedir bilmiyorum ama reklam engellediğini duymuştum, aydınlatır mısınız beni?

dns.adguard.com kullanıyorum DNS olarak. Size de oneririm ne artisi eksisi var pek bilmiyorum, ama reklam engelledigini soyluyorlar. Onerilere bende acigim.

"dns.adguard.com" kullanabilirsiniz. Ben onu kullanıyorum. Ancak YouTube reklamlarını engellemiyor.

"dns.adguard.com" kullanabilirsiniz. Ben onu kullanıyorum. Ancak YouTube reklamlarını engellemiyor.
Tam olarak neredeki reklamları engelliyor? Safari, Opera gibi yerleri mi? nasıl çalışıyor. Nasıl ayarlıyoruz dns.adguardı.

Tam olarak neredeki reklamları engelliyor? Safari, Opera gibi yerleri mi? Nasıl çalışıyor. Nasıl ayarlıyoruz DNS. AdGuard'ı.

Nasıl çalışıyor:
Nasıl çalıştığını öğrenmek için buna tıklayın.
Nasıl ayarlarsınız:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Not: bu videodaki gibi ayarlara girdikten sonra, anlatımı yapan kişi ilk eklemesinde "4.2.2.4" ve 2. eklemesinde "4.2.2.2" yazıyor. Ancak siz AdGuard'a bağlanabilmek için ilk eklemenizde "94.140.14.14" ve 2. eklemenizde "94.140.15.15" yazacaksınız. IP adreslerini detaylı görmek için buna tıklayın.

Not: AdGuard'ı App Store üzerinden de yükleyebilirsiniz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…