iRlvua Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 664 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2024 #1 Telefonda şarkı dinlemek için kulak içi kablolu kulaklık arıyorum. iOS kullanıyorum, eğer jak girişi olacaksa kaliteli bir çevirici linki de atarsanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ocak 2024
Telefonda şarkı dinlemek için kulak içi kablolu kulaklık arıyorum. iOS kullanıyorum, eğer jak girişi olacaksa kaliteli bir çevirici linki de atarsanız sevinirim.
E Egemen Uner Decapat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 1 Şubat 2024 #2 Apple Orijinal Kablolu Kulaklık Tavsiye ederim gayet kaliteli bir ürün hem orijinal almış olursunuz uzun ömürlü bir ürün
Apple Orijinal Kablolu Kulaklık Tavsiye ederim gayet kaliteli bir ürün hem orijinal almış olursunuz uzun ömürlü bir ürün
iRlvua Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 664 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2024 #3 Egemen Uner dedi: Apple Orijinal Kablolu Kulaklık Tavsiye ederim gayet kaliteli bir ürün hem orijinal almış olursunuz uzun ömürlü bir ürün Genişletmek için tıkla... Onu kullanıyordum zaten fakat daha iyi bir ses kalitesi arıyorum
Egemen Uner dedi: Apple Orijinal Kablolu Kulaklık Tavsiye ederim gayet kaliteli bir ürün hem orijinal almış olursunuz uzun ömürlü bir ürün Genişletmek için tıkla... Onu kullanıyordum zaten fakat daha iyi bir ses kalitesi arıyorum