iOS için Kaspersky güvenilir mi?

Kaspersky'e bilgisayarlar için bir program diye biliyorum hatta kullanıyorum eğer telefon icinde varsa hiç endişe etmeyin gerçekten harika bir antivirüs programi her şeyi yapabiliyorsunuz en ufak riskide size soyluyor.

Kaspersky'e bilgisayarlar için bir program diye biliyorum hatta kullanıyorum eğer telefon icinde varsa hiç endişe etmeyin gerçekten harika bir antivirüs programi her şeyi yapabiliyorsunuz en ufak riskide size soyluyor.

Ya başta bölgende bulunamadı hatası falan aldım şüphelendim teşekkür ederim.

ESET, mobilde daha iyidir Kaspersky'den. Tavsiyem ESET kurmanız.

Zamanında kullandım ama Kaspersky tercihimdir eser çok mesaj gönderiyor ayrıca Kaspersky internet güvenliği vb şeyler sunuyor.

Fiyat performans olarak Türkiye'de kullanilabilecek en ucuz avlerden olan ve en iyi 2 avden biri olan bir programdir Kaspersky. Rahatlikla kullanabilirsiniz.

Fiyat performans olarak Türkiye'de kullanilabilecek en ucuz avlerden olan ve en iyi 2 avden biri olan bir programdir Kaspersky. Rahatlikla kullanabilirsiniz.

Hocamlar içimi çok rahatlattınız adamsınız.

@GOGOAMCA44 Kaspersky kötü değil, ama ESET koruma konusunda mobilde çok daha iyidir. Size kalmış. Benim tercihim ESET kullanın. Kaspersky daha çok bilgisayarda iş yapan bir yazılım.

Tama hocam değerlendireceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı