Kyaa Decapat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 173 Daha fazla Sistem Özellikleri Gainward Geforce Rtx 4060 oc 8gb Ryzen 5 5600 Asrock B450M-HDV R4.0 GOODRAM IRDM PRO CL18 DRR4 3600MHZ (2x8) MLD M300 500GB NVME SSD DEEPCOOL CH510 MESH DİGİTAL 650W 80+ Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2025 #11 Simon_Henriksson dedi: Yok. Delta ile oynayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Son soru. Sizce Pokemon oyunlarını falan nintendo ds olarak mı indireyim yoksa gba olarak mı ? Fark eder mi hangisi iyi olur ona göre indireyim.
Simon_Henriksson dedi: Yok. Delta ile oynayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Son soru. Sizce Pokemon oyunlarını falan nintendo ds olarak mı indireyim yoksa gba olarak mı ? Fark eder mi hangisi iyi olur ona göre indireyim.
Simon_Henriksson Centipat Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 1.524 Çözümler 3 8 Ocak 2025 #12 Kyaa dedi: Son soru. Sizce Pokemon oyunlarını falan nintendo ds olarak mı indireyim yoksa gba olarak mı ? Genişletmek için tıkla... Istediniz kadar soru sorabilirsiniz. Ben yanitlarken egleniyorum. Bence ikisinden de indir. Hatta oyun onerisi vereyim. Gba FireRed/LeafGreen Emerald DS Heart Gold/Soul Silver Platinium Black/White Black 2/White 2
Kyaa dedi: Son soru. Sizce Pokemon oyunlarını falan nintendo ds olarak mı indireyim yoksa gba olarak mı ? Genişletmek için tıkla... Istediniz kadar soru sorabilirsiniz. Ben yanitlarken egleniyorum. Bence ikisinden de indir. Hatta oyun onerisi vereyim. Gba FireRed/LeafGreen Emerald DS Heart Gold/Soul Silver Platinium Black/White Black 2/White 2
Kyaa Decapat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 173 Daha fazla Sistem Özellikleri Gainward Geforce Rtx 4060 oc 8gb Ryzen 5 5600 Asrock B450M-HDV R4.0 GOODRAM IRDM PRO CL18 DRR4 3600MHZ (2x8) MLD M300 500GB NVME SSD DEEPCOOL CH510 MESH DİGİTAL 650W 80+ Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2025 #13 Simon_Henriksson dedi: Istediniz kadar soru sorabilirsiniz. Ben yanitlarken egleniyorum. Bence ikisinden de indir. Hatta oyun onerisi vereyim. Gba FireRed/LeafGreen Emerald DS Heart Gold/Soul Silver Platinium Black/White Black 2/White 2 Genişletmek için tıkla... Tamamdır öneriler için de teşekkürler.
Simon_Henriksson dedi: Istediniz kadar soru sorabilirsiniz. Ben yanitlarken egleniyorum. Bence ikisinden de indir. Hatta oyun onerisi vereyim. Gba FireRed/LeafGreen Emerald DS Heart Gold/Soul Silver Platinium Black/White Black 2/White 2 Genişletmek için tıkla... Tamamdır öneriler için de teşekkürler.
Simon_Henriksson Centipat Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 1.524 Çözümler 3 8 Ocak 2025 #14 Kyaa dedi: Tamamdır öneriler için de teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Keyifli oyunlar.
Kyaa dedi: Tamamdır öneriler için de teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Keyifli oyunlar.