Öncelikle bilgilendirmen için teşekkürler. Play Store indirmeyi isteme sebebim kardeşimin istediği bir oyun serisinin Play Store'dan ücretsiz bir şekilde indirilebilmesine rağmen App Store'da ücretli olması ve Youtube indirememem.
Maalesef bazen öyle durumlar var ama Play Store yükleme imkansız. Sırf bir oyun için de jailbreak yapılmaz en azından benim için.
YouTube indirememe kısmını anlayamadım ama. Ben rahat bir biçimde indiriyorum. Orada başka bir sorun olmalı.
Maalesef bazen öyle durumlar var ama Play Store yükleme imkansız. Sırf bir oyun için de jailbreak yapılmaz en azından benim için.
YouTube indirememe kısmını anlayamadım ama. Ben rahat bir biçimde indiriyorum. Orada başka bir sorun olmalı.
Bende de aynı sorun vardı iOS 9.3.6 benim IPhone'um bu videoyu kullanarak yapabilirsin.
.
Eğer -50 hatası alırsan. iTunes Eski Sürüm İndir - Eski Sürümü buradaki ITunes'leri de kullanabilirsin.
Bende de aynı sorun vardı iOS 9.3.6 benim IPhone'um bu videoyu kullanarak yapabilirsin.
.
Eğer -50 hatası alırsan iTunes Eski Sürüm İndir - Eski Sürümü buradaki ITunes'leri de kullanabilirsin.