The_Türk Hectopat Katılım 3 Şubat 2020 Mesajlar 499 Çözümler 1 Yer Türkiye 4 Şubat 2020 #1 Selamün aleyküm merhabalar. İPhone 6S’de PUBG Mobile’ın performansından memnun değilim. Tencent’in Android için çıkardığı Mobile Lite sürümü iOS içinde bir gün gelir mi sizce? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Şubat 2020
Selamün aleyküm merhabalar. İPhone 6S’de PUBG Mobile’ın performansından memnun değilim. Tencent’in Android için çıkardığı Mobile Lite sürümü iOS içinde bir gün gelir mi sizce?
Kadir Özbek Centipat Katılım 3 Şubat 2020 Mesajlar 57 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2020 #2 Sanmıyorum, İOS'da PUBG Mobile yeterince popüler. Lite için adım atacaklarını sanmıyorum
Cryptopat Hectopat Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 292 Çözümler 2 Yer Germany Kruzberg Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Şubat 2020 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
The_Türk Hectopat Katılım 3 Şubat 2020 Mesajlar 499 Çözümler 1 Yer Türkiye 18 Ocak 2021 #4 Cryptopat dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Biraz zor görünüyor. Boş vaktimde denerim. Teşekkürler.
Cryptopat dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Biraz zor görünüyor. Boş vaktimde denerim. Teşekkürler.