OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.674 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 19 Mart 2023 #1 Merhaba. iOS için tasarımı uygulaması güzel, kalitesinin iyi olduğu, gerekirse logoların olduğu güzel bir radyo uygulaması var mıdır acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mart 2023
Merhaba. iOS için tasarımı uygulaması güzel, kalitesinin iyi olduğu, gerekirse logoların olduğu güzel bir radyo uygulaması var mıdır acaba?
DeviantConnor Hectopat Katılım 12 Mart 2022 Mesajlar 1.233 Çözümler 11 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri 4070M - I9-13900H - 32 GB 5200 MHZ DDR5 Ram - 17,3' - Cinsiyet Erkek 19 Mart 2023 #2 Varsa haber edin benide hocam.
4 453281 Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.013 Çözümler 3 19 Mart 2023 #3 Radyo Kulesi ni kullandım uzunca bir süre. Kalkmış da olabilir. Mağazada mevcutsa bir deneyin.
OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.674 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 19 Mart 2023 #4 YeCeTe dedi: Radyo Kulesi ni kullandım uzunca bir süre. Kalkmış da olabilir. Mağazada mevcutsa bir deneyin. Genişletmek için tıkla... Tasarımları çok kötü ve reklamlar var maalesef.
YeCeTe dedi: Radyo Kulesi ni kullandım uzunca bir süre. Kalkmış da olabilir. Mağazada mevcutsa bir deneyin. Genişletmek için tıkla... Tasarımları çok kötü ve reklamlar var maalesef.
Evil Belief Kilopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 7.340 Makaleler 4 Çözümler 39 20 Mart 2023 #5 Reklam var ama fena değil. Radio - Your Radio App - App Store Download Radio - Your Radio by Metin Dolgun on the App Store. See screenshots, ratings and reviews, user tips, and more games like Radio - Your Radio. itunes.apple.com
Reklam var ama fena değil. Radio - Your Radio App - App Store Download Radio - Your Radio by Metin Dolgun on the App Store. See screenshots, ratings and reviews, user tips, and more games like Radio - Your Radio. itunes.apple.com
OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.674 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 20 Mart 2023 #6 Evil Belief dedi: Reklam var ama fena değil. Radio - Your Radio App - App Store Download Radio - Your Radio by Metin Dolgun on the App Store. See screenshots, ratings and reviews, user tips, and more games like Radio - Your Radio. itunes.apple.com Genişletmek için tıkla... Uygulama güzel. Reklamları engellemek için ücret ödemek gerekiyor mu ?
Evil Belief dedi: Reklam var ama fena değil. Radio - Your Radio App - App Store Download Radio - Your Radio by Metin Dolgun on the App Store. See screenshots, ratings and reviews, user tips, and more games like Radio - Your Radio. itunes.apple.com Genişletmek için tıkla... Uygulama güzel. Reklamları engellemek için ücret ödemek gerekiyor mu ?
Evil Belief Kilopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 7.340 Makaleler 4 Çözümler 39 20 Mart 2023 #7 OnePC dedi: Uygulama güzel. Reklamları engellemek için ücret ödemek gerekiyor mu ? Genişletmek için tıkla... Aynen ücret gerekiyor.
OnePC dedi: Uygulama güzel. Reklamları engellemek için ücret ödemek gerekiyor mu ? Genişletmek için tıkla... Aynen ücret gerekiyor.
OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.674 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 20 Mart 2023 #8 Evil Belief dedi: Aynen ücret gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Nereden ödeyeceğimi de bulamadım. Ne kadar olduğunu da bulamadım maalesef. DeviantConnor dedi: Varsa haber edin benide hocam. Genişletmek için tıkla... Techous Fuse diye bir uygulama var. Çok güzel tavsiye ederim. Son düzenleme: 21 Mart 2023
Evil Belief dedi: Aynen ücret gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Nereden ödeyeceğimi de bulamadım. Ne kadar olduğunu da bulamadım maalesef. DeviantConnor dedi: Varsa haber edin benide hocam. Genişletmek için tıkla... Techous Fuse diye bir uygulama var. Çok güzel tavsiye ederim.