iOS için reklam engelleyici önerisi

attractive

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İzmir
iOS için Safari, Chrome vs. tarayıcılar için reklam engelleyici önerir misiniz? AdGuard ve AdBlock kullandım, yine de hem reklam hem açılabilir pencereler açılıyor. Bir türlü engelleyemedim reklamları.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tarayıcılarda ki reklamları en iyi engellemenin yöntemi yine tarayıcı içinde bulunan reklam engelleme özelliğidir. Brave tarayıcısını kullanabilirsiniz içinde direkt reklam engelleyici ile geliyor ya da friefox tarayıcısına reklam enngelleyici eklenti kurabilirsiniz.

Tarayıcılarda ki reklamları en iyi engellemenin yöntemi yine tarayıcı içinde bulunan reklam engelleme özelliğidir. Brave tarayıcısını kullanabilirsiniz içinde direkt reklam engelleyici ile geliyor ya da friefox tarayıcısına reklam enngelleyici eklenti kurabilirsiniz.
Brave var kullanıyorumda. Safari için uyuz oldum. Adguard falan eklediğim halde halen reklam çıkması uyuz etti beni sadece safari için kesin çözüm bilmiyo musun

iOS da mobil için tarayıcılar da eklenti kullanılmıyor diye biliyorum. Ya Brave gibi yerleşik reklam engelleyicili tarayıcı kullanacaksın ya da AdGuard lisansi alıp uygulamasını indirerek cihaz genelinde engelleme saglayacaksin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı