A Avastxp Hectopat Katılım 29 Mayıs 2015 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2017 #1 İnternet'ten baktım ama çoğunluğu sadece android ile uyumlu. İOS ile uyumlu olan hiç var mı? Cevap verebilecek kimse yok mu ????
İnternet'ten baktım ama çoğunluğu sadece android ile uyumlu. İOS ile uyumlu olan hiç var mı? Cevap verebilecek kimse yok mu ????
Pablo Vader Kilopat Katılım 21 Kasım 2014 Mesajlar 968 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2017 #2 Apple henüz VR Headset çıkartmadı bildiğim kadarıyla, üçüncü partiyle de nasıl ve ne kadar düzgün bir çalışma var hiç araştırmadım. Apple resmi olarak desteklediği bir ürün çıkartmadan çok bir keyif beklememek lazım.
Apple henüz VR Headset çıkartmadı bildiğim kadarıyla, üçüncü partiyle de nasıl ve ne kadar düzgün bir çalışma var hiç araştırmadım. Apple resmi olarak desteklediği bir ürün çıkartmadan çok bir keyif beklememek lazım.
S SmokeBomb Kilopat Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2017 #3 iOS yazılım olarak VR desteklemiyor sadece karton olanlarında video izleyebiliyorsun youtube'dan.