Çözüldü iOS LTE zorlama

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

barsdayanis

Kilopat
Daha fazla  
Selam.
Ben Android cihaz kullanırken “sadece 4g” diye bir mod vardı ve bu mod sayesinde 4G şebekesi sinyali azalsa bile otomatik 3G şebekesine geçiş yapmıyordu.
iPhone numda böyle bir ayar bulamadım. Bilen varsa söylerse çok sevinirim.
iPhone 14 Pro Max kullanıyorum.

Çözüm
Selam.
Ben Android cihaz kullanırken “sadece 4g” diye bir mod vardı ve bu mod sayesinde 4G şebekesi sinyali azalsa bile otomatik 3G şebekesine geçiş yapmıyordu.

Bu durum Jailbreak ile mümkün. Benim Jailbreak'li telefonum da öyle yapmıştım 4G'ye zorlamıştım düşmüyordu. Jailbreak olmadan maalesef olmaz.
Selam.

Bu durum Jailbreak ile mümkün. Benim Jailbreak'li telefonum da öyle yapmıştım 4G'ye zorlamıştım düşmüyordu. Jailbreak olmadan maalesef olmaz.

Çözüm
Bende 12 modeli var LTE açık bazı bölgelerde otomatik olarak 3G ye geçiyor ,bunun sebebi hat ne olursa olsun bağlantıdan düşmesin diye .Çok takılmayın bu işe yakında 5G gelicek zaten hepsi hikaye olur 😂

Bende 12 modeli var LTE açık bazı bölgelerde otomatik olarak 3G'ye geçiyor, bunun sebebi hat ne olursa olsun bağlantıdan düşmesin diye. Çok takılmayın bu işe yakında 5G gelecek zaten hepsi hikaye olur 😂

4G gelince 3G'nin yalan olamadığı gibi 5G gelince de hiçbir şey değişmeyecek. Dünya güncelleniyor, Türkiye asla tamamen güncellenemiyor.

Selam.
Maalesef jailbreak yapmanız mümkün değil.
iPhone 14 Pro Max varsayılan olarak iOS 16 ile geliyor ve
iOS 16'lı A12 işlemci ve üstü cihazlar için bir jailbreak yolu yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı