iOS Oyun Önerisi

Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Elektronik Mühendisi
Telefonumda halihazırda oynadığım Online Soccer Manager(OSM) gibi; girip birkaç geliştirme yapıp çıkabileceğim, girmediğim zaman bir şey kaybetmeyeceğim (yani beni kendine bağlamayacak), 4-5 saatte bir girip ilgilenip çıkabileceğim oyun arıyorum. PUBG Mobile, Mobile Legends tarzı ekranda birçok tuş kombinasyonu olsun istemiyorum. Anlayacağınız, tek elle takılıp çıkabileyim :)
İş gereği bazı durumlarda beklemek zorunda olduğumdan dolayı böyle bir arayışa girdim.

• Online olsun olmasın fark etmez. Yeter ki istediğim şartlara uygun olsun.
  • Türü önemli değil.
  • Kullandığım telefon iPhone 6.
Tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Kelimelik güzeldir. Uzun zaman ara verdikten sonra tekrar indirdim kendilerini hem sana kelime bilgisi olarak bir şeyler öğretiyor bide dediğin gibi girip çıkmalık bir oyun.

Kelime makinası adlı uygulamayı da indirirsen sana kelime bulamadığın anlarda elindeki harflerle yapabileceğin kelime gruplarını puanları ile gösteriyor.

Kelimelik güzeldir. Uzun zaman ara verdikten sonra tekrar indirdim kendilerini hem sana kelime bilgisi olarak bir şeyler öğretiyor bide dediğin gibi girip çıkmalık bir oyun.

Kelime makinası adlı uygulamayı da indirirsen sana kelime bulamadığın anlarda elindeki harflerle yapabileceğin kelime gruplarını puanları ile gösteriyor.

Kelimelik oynamıştım. Epey oldu tekrar oynamak istemiyorum hocam. Teşekkür ederim diğeri de 4 resim 1 kelimeye benziyor yapı olarak.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı