BigSmoke Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Mart 2015 Mesajlar 3.096 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Mayıs 2017 #1 Arkadaşlar bu Bluestacks gibi uygulamalar sayesinde android cihazlardaki oyunları PC'de oynayabiliyoruz fakat iOS'taki oyunları PC'de oynama imkanımız var mı acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mayıs 2017
Arkadaşlar bu Bluestacks gibi uygulamalar sayesinde android cihazlardaki oyunları PC'de oynayabiliyoruz fakat iOS'taki oyunları PC'de oynama imkanımız var mı acaba?
ShadYaqz Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Nisan 2015 Mesajlar 4.582 Çözümler 2 6 Mayıs 2017 #2 Emulator yardımıyla yapılabiliyor diye biliyorum fakat iOS'a daha hakim birisi bilgilendirirse iyi olur.
Emulator yardımıyla yapılabiliyor diye biliyorum fakat iOS'a daha hakim birisi bilgilendirirse iyi olur.
rtakak Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.669 Makaleler 10 Çözümler 5 Yer İstanbul 6 Mayıs 2017 #3 ShadYaqz dedi: Emulator yardımıyla yapılabiliyor diye biliyorum fakat iOS'a daha hakim birisi bilgilendirirse iyi olur. Genişletmek için tıkla... Windows için İOS emulator var. Ama daha çok android emulator öneriyorlar.
ShadYaqz dedi: Emulator yardımıyla yapılabiliyor diye biliyorum fakat iOS'a daha hakim birisi bilgilendirirse iyi olur. Genişletmek için tıkla... Windows için İOS emulator var. Ama daha çok android emulator öneriyorlar.
uguratakan Megapat Katılım 4 Temmuz 2016 Mesajlar 742 Çözümler 4 Yer visor01 @ istikram. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mobil Uygulama Geliştirici 13 Mayıs 2019 #4 Konu ve sorun güncel yeni konu açmak istemedim tekrardan bana bi emulator gerekiyor oyuna girsin ödülleri alıp çıkayım yeterli.
Konu ve sorun güncel yeni konu açmak istemedim tekrardan bana bi emulator gerekiyor oyuna girsin ödülleri alıp çıkayım yeterli.